İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nedir bu "ranking-hits.de"

S

Skeleton

Misafir
heryerde görüyorum bu adresi, giriyorum almanca, bişiler anlamaıyorum. Nedir bu sitenin olayı?

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
page rankı gösteriyor sitende.
siteni ekliyorsun kodları alıp sitene koyuyorsun.
www.bulur.com türkçe, ben kullanıyorum.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sitenizi ekle de yeni türkçe galiba :) ben ekledim ranking-hits e ama o listede hangi siteleri gösteriyo ki? her eklenen siteyi göstermiyo galiba?

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
o site %90 ihtimalle pr7 olacak.

http://www.google.com/search?source...8&oe=UTF-8&q=link:http://www.ranking-hits.de/

millet pr7 den link almak ve istatistiklerine bakmak için üye oluyor oraya.

sıralama tam olarak hite göre degil.hem hitinizin iyi olması gerek hemde pagerankınızın yüksek olması gerek.
adamların amacı pagerankı yüksek siteleri üye yapmak.Pagerankı yüksek ama hiti az siteleri kendine çekmek için pagerankı katsayı olarak çarpıyor sıralamasında.olay bu

draligus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar site almanca. tam olarak anlamadim
RHP nedir tam olarak

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Özetle pagerankın iyi ise ve hitin varsa ana sayfaya gelirsin pr7 den link almış olursun vede önceki aylara ait backlink gibi bilgilerini grafiksel olarak görebilirsin

RHP: = AVG * (x + y * PRS/SKF + z * MON)

YES = different (unique) visitors of a Website yesterday (yesterday)
AVG = dly. average at visitors, determines over max. 30 days + today
BON = bonuses = small bonus IF it around normally visited sides acts (at present switched off!)
SKF = scaling formula to explain those the framework would blow up;)
MON = small loyalty bonus for inventory customers, the longer thereby the more largely not to deter (however not too largely in order new participants)

The accurate formula (inzw. with sigma, powers, Euler, log, root...) was gel?ht on recommending (protection from plagiarismism, on the other hand one is somewhat complicated and not for everyone understandable the formula), but completely roughly simplified (x, y, z are factors):

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bulur.com ' belki ilerde iyi olabilir ; ama şu an eklemenin hiç bir anlamı yok bence ..

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok dizayn fikir güzel de PR 'si olmadıktan sonra bir anlamı olmaz gibime geliyor ..

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
war mı bu bulur.com un kullandığı kod etrafta??
Benim hoşuma gitti.. Olan birisi paylaşabilirse ço sevinirim.
Yoktur sende varsa bi rica etsem..

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok teşekkürler.. tekrra yorduğum için kusura bakma..
iyice beleşçilik olacak ama peki bu site ekleme, sağda siteleri gösterme işi felan nasıl yapılıyor? php bilgim çok az da.. yani kople bulur.com gibi bir sistem var mı acaba?

verdiğin scriptten yola çıkıp yapılabilir gibime geldi kolayca ama php bilgim yetmez işte ne yazık ki..

DeviLLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu php dosyasını direk olarak ftp ile yükledim siteme doğru dimi ? herhangi değişiklik yapmadım. PR 8 olarak gösteriyor :) demekki doğru bi script ;) ben kodun yalancısıyım..

www.uyduizle.com/pagerank.php

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
deville dalga geçiyorsun değil mi?
sitenin pr.ı 0. biraz sazan gibi atladım :)

bu pr8 site neymiş?

vardır

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu ranking-hits.de 'ye sitemi eklemek istiyorum ama nereden?

M

malumu ilam

Misafir
Anasayfasinda:

"Ihre Domain: IDN? arabisch?

Ihre eMail-Adresse:

Nutzungsbedingungen akzeptiert"

diye bir kutu var.
Oraya site linkinizi, e-mail adresinizi yazmali, kullanim sartlarini kabul ettiginizi belirtmesi icin de kutucugu isaretleyip "Anmelden" butonunu tiklamalisiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.