İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

nedir bu virüs

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar siteleriminden birisinde virüs var diyor google tarayıcı siliyorum sabahtan beri wp nin sitesinden orjinal dosya indiyorum pc de deepfreze var herşeyi kontrol ediyorum ancak kurunca yine virüs var diyor nasıl sileceğim bunu ben tüm dosyalar silinmiş durumda şuan..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
1- Başka bir bilgisayara geç,
2- FTP şifreni değiştir,
3- FTP deki dosyalar yenile(WP olduğunu söylemiştin)
4- Deneme yap

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla en güvenilir bilgisayar benimki ftp şifresi değişmedim sadece şimdi hepsini bir değişeyim bakalım...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Yeni nesil saldırganlar yazdıkları uygulamalarla bulaştıkları bilgisayarlardaki kayıtlı FTP şfirelerini ele geçirip belirli aralıklarla sitelerin indexlerini değiştirmekteler. Sizde benzer bir duruma mağruz kalıp kalmadığınızı FTP loglarınızı inceleyerek anlayabilirsiniz.

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
arkadaşlar siteleriminden birisinde virüs var diyor google tarayıcı siliyorum sabahtan beri wp nin sitesinden orjinal dosya indiyorum pc de deepfreze var herşeyi kontrol ediyorum ancak kurunca yine virüs var diyor nasıl sileceğim bunu ben tüm dosyalar silinmiş durumda şuan..

kardeşim sendeki virüs muhtemelen bizim deyimimiz ile index virüsüdür..
Sen ne kadar silersen sil o bilgisayardan girdiğinde yine sitene virüs bulaşir Önce bilgisayarını temiizle

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeşim sendeki virüs muhtemelen bizim deyimimiz ile index virüsüdür..
Sen ne kadar silersen sil o bilgisayardan girdiğinde yine sitene virüs bulaşir Önce bilgisayarını temiizle

deep freeze var pc de msn hariç birşey yüklemeden deep freze yükledim virüs konusunu çok iyi bilirim ama yinede bulaşmış neyse sorun çözüldü şifreyi değişince anlamadığım şu aynı şifreyle 18 siteye girilirken neden saece birisi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.