üyelerin paylaşımlarına muhtaç olarak sitelerin işi zor.
içerik üretecek üyeler bulunması lazım.
CümlemizdenAllah razı olsun
İyinet vbulletin dönemi yönetimlerde daha güzeldi
Eski bir Admin olarak son 3 senesine üzülüyorum
Link basıla basıla kelimelerden bile kayboldu
Aslında demek istediğim olay yönetimseldi ben o dönemin yönetimini özledim sadece. Yoksa elbette php 5.6 üstünü güç bela kabul edecek sistem değil aradığım.Vbulletin 3 desteğini çok uzun süre önce bıraktı. Vbulletin kullanan forumların %70'i xenforo ya geçiyor. Vbulletin artık eskisi gibi sadece çalışmıyor, çalışırken sunucuyu aşırı yoruyor. yani Buz dağının arka tarafınıda bilmek gerekir. + vbulletin eklentileri artık yok denilecek kadar az hatta güncellemeleri bile yok ve heklenmeye açık. ekibiniz sağlam değilse çok zor. Sağlam dediğim, vbulletin kurup eklenti ile vbulletini biliyorum diyenler gibi değil, tamamen içine müdahale eden ve gerekirse SQL'den müdahale edebilmektir.
Onun dışında yoğunluğumdan dolayı bakamıyorum ama yardımcı olmak isteyen kullanıcılar var ise seve seve onlara yardımcı olabilirim
birşeyler yapmaya çalışıyoruz, VB kendi kendi fişini çekti, bu suretle bu saatten sonra düzelmez. xen aldığ başını gidiyor. index sayısı google bu ara gel gitlerde, sürekli spam siteleri öne çıkarıyor ne yapıyor anlmadık. bekliyoruzAslında demek istediğim olay yönetimseldi ben o dönemin yönetimini özledim sadece. Yoksa elbette php 5.6 üstünü güç bela kabul edecek sistem değil aradığım.
2019 dan beri forum can çekişiyor umarım düzelir.
Useragent lı vs her yerinde sıkıntılı backlinkler var forumun bu yüzden google dan yok oldu 1500 index var bunları umarım düzelteceksinizdir.
Kolaylıklar dilerim.
Sanırım vbulletin ile beraber buradaki değişimi kast ettiVbulletin 3 desteğini çok uzun süre önce bıraktı. Vbulletin kullanan forumların %70'i xenforo ya geçiyor. Vbulletin artık eskisi gibi sadece çalışmıyor, çalışırken sunucuyu aşırı yoruyor. yani Buz dağının arka tarafınıda bilmek gerekir. + vbulletin eklentileri artık yok denilecek kadar az hatta güncellemeleri bile yok ve heklenmeye açık. ekibiniz sağlam değilse çok zor. Sağlam dediğim, vbulletin kurup eklenti ile vbulletini biliyorum diyenler gibi değil, tamamen içine müdahale eden ve gerekirse SQL'den müdahale edebilmektir.
Onun dışında yoğunluğumdan dolayı bakamıyorum ama yardımcı olmak isteyen kullanıcılar var ise seve seve onlara yardımcı olabilirim
Hoşgeldinizyıllar sonra bir gözatmaya ben de geldim