www.mizahdelisi.com a ver mesela. 5 ytl gibi bir rakama günde +50 gibi çok iyi bir hit gelir..
reklamı böyle böyle dağıt.
reklamı böyle böyle dağıt.
Sporty' Alıntı:Mesajlardamı siliniyor arkadaşım? 362076 mesaj var. 85 bin üye var. Bu nasıl oluyor?
VazgectimSenden' Alıntı::=) Sen portala gir üye sayın bu kadar mesaj sayın bu kadar de.. O site sırf forumdan oluşmuyor dikkat edersen.. İnsanlarda oraya sırf foruma yazmak için girmiyor.. Umarım sorunun yanıtını almışsındır..
VazgectimSenden' Alıntı:sen b.. atmak için yer arıyorsun.. o sayfaya dokunmadım uzun zamandırda orayı okuyup üye olan varmıdır merak içerisindeyim. Birazdanda editlerim.. Sitedeki mp3 sayısı 10 adettir.. Önceden ki çok olmadı kalkalı 1 ay kadar önce evet sitede bir hayli mp3 vardı ki kalınca da alexadan görülünce hite yansımadı.. Yani 1 aydır duran bir yazı o da.. Üye olmadan her yere girebiliyor demişsin.. 5 dakika bakmadan.. Bunda da yanıtını vericem bakalım ne çıkartacaksın..
Üye olmadan testleri çözemezsin..
Üye olmadan resimlere bakamazsın
Üye olmadan flashları izleyemezsin
Üye olmadan download yapamazsın
Üye olmadan avatar arşivine giremezsin.
Üye olmadan yazılar bölümündeki yazıları okuyamazsın..
Hadi bakalım sırada ne var?
VazgectimSenden' Alıntı:o dedikleirmin hepsi her sayfanın üstündeki menüde var.. dedim ya boş konuşuyorsun ve bilgisizsin.. Te bilmem ne sayfasında yeni mp3 kelimesine sahte keywordlerle geliyor demende bunun en büyük kanıtıdır.. Ara bakayım google de mp3 yaz ben çıkıyor muyum.. Artı sitedeki mp3leri
http://www.vazgectimsenden.com/dl_s...FDlardan+%DDzinli+Demo+Mp3&sub_name=Yerli+Mp3
linkinden indirebilirsin.. Hayatta hiçbir başarıya sahip olmayan kendini kanıtlayamamış insanlar kendi başararıları ile başkalarına söz ettirmekten çok başkalarına b.. atmayı seçerler.. Webmaster forumlarında bu genellikle olur ama son zamanlarda düzeldi.. 60 post atmışsın sadece 10 u burda millete b.. atmakla harcanmış.. Ne işe yararsın sen?
VazgectimSenden' Alıntı:Diğer bi kaç mesajına bakayım dedim de hepsi aynı.. hemen gözüme çarpan 3 ünüde aldım..
"Sitenin ve özellikle forumun her yeri reklam dolu, şimdi bişey dicem gene iyinetadmin uyarı yollıcak "
"sitendeki yazıların hepsi copy/paste ise normaldir.."
"Bence sana herkes hassittir dicek. Bu biliyomda söylemem muhabbetlerini yapanların akıl sağlığından şüphe ediyorum."
Ne olduğun değilde adam olup olmadığın önemli..
VazgectimSenden' Alıntı:http://www.vazgectimsenden.com/topi...FCzik&Topic_Title=Tual+%2D+Kas%FDm+Video+Klip
Bak yukarıdaki linkte feyk.. Hadi yapta görelim..
VazgectimSenden' Alıntı:teşekkürler fenerli..
"Dostum, kraltv ye sms at site adresini yaz, alt yazı geçsin"
Yorumsuz geçiyorum artık pes yani... Bay internet şirketi sahibi bir hala bir link yok..
Sporty' Alıntı:Dostum şöyle söliyim bu forumdaki adamları bi ara bakalım kaçı web sitesi yazıyor buraya? o nedenle link bekleme.. Kendi işine bak ve fake işler yapmamaya özen göster.. neyse allah kolaylık versin
VazgectimSenden' Alıntı:Yazabilecek bir siten bile yok Bu da nokta oldu..