yahu hadi dürüstlükten geçtim onu bile yapamayacağın belli.. hadi onu yap kabul onu yap linkini ver...
caper' Alıntı:Arkadaşım şimdiye kadar bu forumda sen vazgeçtimsenle ilgili kötü bir şey yazanı gördün mü? Mesaja şirket sahibiyim yazmakla, her meseja "muhahah" eklemekle olmuyor bunlar.
Vazgeçtimsen, bu forumda seni bilen biliyor. Boşver gerisini, bence uzatma.
symbiantech' Alıntı:waybe iyinet kullanıcısı bayağı zenginmiş elite bir kesimde forumlaşıyoruz helal walla tv reklamları falan, okurken gözlerim doldu.
fenerli' Alıntı:iyinet.tv de reklam verdim
symbiantech' Alıntı:waybe iyinet kullanıcısı bayağı zenginmiş elite bir kesimde forumlaşıyoruz helal walla tv reklamları falan, okurken gözlerim doldu.
erhanyeler' Alıntı:bu vazgeçtimsenden arkadaşlar kapışan bi arkadaş var.
bak kardeşim birine böyle dalaşmadan önce elinde şu 3 şey olacak. 1.domain 2.site 3.yüzbinlere mal olmuş kaliteli süper türkiyede ilkler arasına girebilecek bir yer.
eğer bu 3 lerden hiç biri yoksa laf atmaya hakkın yok. eğer siten varsa laf at ama vazgectimsenden.com dan daha kaliteli olacak(buda senin zekana göre pekde mümkün değil gözüküyorkrala mesaj at alttarafta çıksın dien bi adamdan bi halt olmaz)
vazgectimsenden.com sitesahibi arkadaşlar hiç tanışmam olmadı. ne burada nede başka sitelerde bu arkadaş alehine kötü de konuşulmadı.
bence vazgectimsenden.com hitine göre reklam fiyatı çok ucuz.
birde vazgectimsende.com un sahibi arkadaş. bu tür bir şey bilmeyen aadamlar lar sırf polemik yaratmak isteyen elemanlar la muhattap olma.olduğun zaman seninde karizman azalır.
Sporty' Alıntı:Eksik yazmışssın dostum, 2 de yalaka gerekir işte o yok bende ondan kaybediyorum zaten
caper' Alıntı:Bak arkadaşım ağır konuşuyorsun. Sen de işini iyi yap, kaliteli iş çıkar, birisi sana da çamur atarsa senin de yanında olalım.