- Reaction score
- 0
arkadşlar net framework 3.5 destekli host firması arıyorum bildiğiniz bir firma varmı..
3.5 desteği turhost.com speeslayer.com var turhost.com firma kurulum yılı 2004 ve 11 domain barındırıyor.. garip geldi.. speedlayer fiyatları ise çok fazla 250 mb alan ve 5gb trafik 110$ neredeyse bir reseller http://www.appliedi.net/aspnet-hosting/ 99$ 2gb alan 50 gb trafikBaşlıkta 3.0 demişsiniz yazıda 3.5 birde hangi firmaymış o destekleyen merak ettim.
sitelerde yapılan bazı yorumlar gereği.. ve sitenizin olmayışından dolayı sizinle çalışamayacağım.. iyi günler..Gerekli 3.5 versiyonunu bugün itibariyle kendime ait olan sunucuma kurdum diğer konunuzda belirttiğim gibi bana özel mesaj ile mail yada msn adresinizi bildirebilrseniz görüşmek istiyorum.
turhost.com konusunda bir yanlışınız var. turhost.com'un dns adresleri ns1.turhost.com şeklinde değil, ns1.turdns.com şeklinde. (pek çok firma yapıyor bunu)turhost.com firma kurulum yılı 2004 ve 11 domain barındırıyor.
Biraz önce hostunu kullandığım www.websahibi.com şirketi ile görüştüm. Sunucularında Asp.net 3.5 desteği olduğunu söylediler.