Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

NET uzantılı şehir domainleri

R3B3L

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
10 Nisan 2010
Mesajlar
28
Açılan Konu
4
Tepki puanı
0
Domainlerin hepsi birbirinden guzel,arkadas domainlerini satmaya calisirken yorumlar appraisal ve bazilarida dolayli olarakta satisi baltalayici niteligi tasiyor.

Istenilen fiyatlar olmasi gereken degerde,millet alismis 10-100 tl ye domainleri almaya xxxx yada xx.xxx fiyatlari gorunce abidikgubidik.com yada net domainlere istenilen fiyatlar ile karsilastirma yapiyorlar.

Domainlerin sahibine dostca onerim hic kendini yorup bu tur domainlerini webmaster sitelerinde satmaya ugrasma.Yabanci platformlarda satisa cikar hak ettigi degerlerde satilsin.
 

Jerome_Allen

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
24 Haziran 2011
Mesajlar
124
Açılan Konu
14
Tepki puanı
2
Konum
İzmir
Yanlış Yorum Yapmayınız

izmir.*et yıllar once 50bin $'a satın alınmıştı. Evet, fiyatlar çok yüksek değil, yatırım yapabilecek olan için. Ama sanırım burada pek gitmez.

İzmir.*et 50.000 $ a satın alınmadı. 2000 - 3000 $'a satın alındı. Hatta Magnet firması satan adamın domain fiyatları ile ilgili pek bir bilgisi olmadığı açıklamasını yaptı röportajında.. ve satan adam Canada'daydı yanlış hatırlamıyorsam.

Ben Lefkosa.*et'i geçen sene 2500 tl ye almışken Girne.*et nasıl olur da 30.000 tl ediyor onu da anlamış değilim ki zaten girne.*et yıllardır bosta oldugu halde ve yaklasık 1 senedir satılık oldugu halde alan da yok. İnşallah satılır da benim de domainimin 10 kat değerlendiğini öğrenmiş olurum.
 

caliente

Domain Avcısı
Onaylı Üye
Üye
Katılım
31 Mart 2008
Mesajlar
775
Açılan Konu
36
Tepki puanı
8
Konum
Istanbul
istanbul.org gibi bir domain 26 bin dolara gitti, bu domainlerin bu fiyatlar etmeyeceğini belirteyim. Umarım istediğiniz rakamlara yakın bir meblada satış yapabilirsiniz.
 

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,392
Açılan Konu
430
Tepki puanı
259
akdeniz.net i çok beğendim, gg ye reklam verdiniz mi acaba? oradan da alıcı çıkabilir. mesela girnenin, akdenizde bir ajansın ya da tokattaki bir ajansın ofisine gideblirsen kendin de teklif sunabilirsin, ajanslar alabilir, sıradan wm ler için çok fazla fyatlar
hayırlı satışlar
 
Üst