İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Netbilsis Ağ Yazılım ve Donanım Çözümleri / İstanbul

enxdesigN

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Ağustos 2010
Mesajlar
4
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Kurulduğu 1995 yılından bu yana birkaç sektörde birden faaliyet gösteren şirketimiz, 2007 yılında bilişim sektöründe de faaliyet göstermeye başladı.

İnternet tabanlı faaliyetlerinde başarılı bir ekibe sahip olması sebebiyle 2007 yılında sektördeki basamakları hızla tırmanan NETBiLSiS, 2009 yılı içerisinde ünvan değişikliği yaparak, web barındırma, sunucu çözümleri, ağ, yazılım ve donanım çözümleri ve web tasarımı ile kabiliyetlerini de günden güne arttırmıştır.

Üretici, çözümsel, samimi, müşteri memnuniyeti odaklı çağdaş ticaret anlayışıyla hareket eden NETBiLSiS, sektörde günümüzün geleceği en parlak şirketlerinden biri haline gelmiştir.

Kişisel çözümler için iletişim kanallarımızı kullanarak hakkımızda daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Kurumsal çözümler için şirketimizi daha detaylı inceleyebileceğiniz bilgi dosyalarımızı talep edebilirsiniz.




" İstanbul Yerleşimli MARS Telekom Verimerkezinde Tamamı NETBiLSiS'e Ait Sunucularda "


Hızımızı, kalitemizi ve destek sistemimizi ücretsiz deneyin!

Kredi kartıyla alışveriş yapabilirsiniz
Netbilsis olarak, alışkın olduğunuz hizmet kalitesini daha geniş kitlelere sunmak için kredi kartıyla alışverişi aktif hale getiriyoruz. 128 bit ssl sayesinde kredi kartınızı güvenle kullanabilirsiniz.

Türkiyede İlk Kez Drupal Uyumlu Hosting!
Türkiye'de ilk kez yapılan Ücretsiz Drupal Eğitiminin ardından yine ilk kez Drupal Uyumlu Hosting Netbilsis'te. Drupal uyumlu hostinginizi alın, sunucu nedenli sorunlarla uğraşmadan, Drupal'in keyfini çıkarın.

Joomla! ile Tam Uyumlu Hosting Netbilsis'te!
Joomla! hosting alırken dikkat edin. Hostingin joomla kurulumuna uygun olması yeterli değildir. Joomla! ile tam uyumlu olması gerekmektedir. Netbilsis'ten Joomla! hosting alın, Joomla!nın keyfini çıkarın. CHMOD, safe mode, dosya taşınamadı dertlerinden kurtulun.

Netbilsis 7/24 Telefon desteği sunuyor!
Saat ve gün farketmeksiniz (7 gün 24 saat) 0216 383 9910 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. NETBİLSİS'te mesai bitmediği için sizi canlı bir destek yetkilisi karşılayacaktır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Drupalog

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2010
Mesajlar
106
Reaction score
2
Konum
Adana
Mensubu olarak 1 ( bir ) yılı aşkın bir süredir çalıştığım Netbilsis ağ yazılım ve donanım çözümlerinden 01/03/2011 tarihi ile tüm alişkilerimi kesmiş bulunmaktayım. Tüm Netbilsis ailesine, gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür eder, bundan sonraki ticari yaşantısına Netbilsis ekibine başarılar dilerim.

http://tugayiltus.com/netbilsis-ile-ayrilik.html
Tugay İLTUŞ
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst