İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

NetBux.Org İçin Hızlı Arama Programı

A

Adbrite

Misafir
Arkadaşlar günde 40 tıklama yapmanız lazım ya bu program ile hızlıc yapıyorsunuz aslında pek program bile sayılmaz frame gibi bişey ama hemen yapıyor aramaları deneyin bak.
Önce programı indirin daha sonra hesabınıza log in olun hesabınız bu durumdayken programı çalıştırın işte bu kadar.
Programın linki
http://www.rapidshare.de/files/1512893/96470/Project1.zip

Bu benim linkim hani belki üye olmayan varsa :D
http://netbux.org/?r=48107

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bişey sorcam, bu program hesap bilgilerimizi öğrenme işini gören bir trojan olabilirmi??? yoksa saçmalıyormuyum ;) şimdi kullandım, işe yarıyor sağol, fakat böyle bir olasılık varmı, güvenilirmi??

P

Parae

Misafir
zaten ödeme yapan bir site oldugunu sanmıyorum birde bütün aramaların 2 dk içerisinde oldugunu görünce hesabı kapatırlar diye tahmin ediyorum ..

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
kapatılma durumu varsa ben hiç bu programa bulaşmıyım bi daha...

Halo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
La boşa uğraşıyonuz, netbux un uyduruk olduğunu görmüyonuz mu kimseye ödemez bu.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben 1 ay cashfiesta ile uraştım zamanında. bununlada uraşırım 1 ay. paypal'a param aktarılırsa tamamdır. sövüşlemeye devam...

eViL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne adamsınız para yatmadan hile :) 15 sn protecti vardi. bi para yatacakmı gorelım sonra bakalım bırı geldı msn den dıo ben bu ay 2400$ kazanmayı hedeflıyorum altında 100 kısı sokacakmıs fake maıl le allahım yarabbım

A

Adbrite

Misafir
Trojan yoq dostum güvencesi benim ben yaptım programı ama bana inanmassan bilemem. Zaten program bile değil ya sadece refresh yapıyor o kadar

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
eViL' Alıntı:
ne adamsınız para yatmadan hile :) 15 sn protecti vardi. bi para yatacakmı gorelım sonra bakalım bırı geldı msn den dıo ben bu ay 2400$ kazanmayı hedeflıyorum altında 100 kısı sokacakmıs fake maıl le allahım yarabbım

15sn protecti vardi diyorsun. her arama sonrası 15sn beklememizmi gerekiyor?

bu arada bende kendi üyelerimi yapıyorum ama fake sayılmaz. akraba, arkadaş hepsine mail açıyorum, altıma üye yapıyorum :D hepsiyle arama yapmadan önce ip no'mu değiştiriyorum sahterkarlık çakmasınlar diye. ama işe yararmı bilmiyorum...

bence buna hile denmez. k.sunal filmini hatırlayın. almanya'yı nası sövüşlemişti 30-40 çocuğu için aldığı parayla :D bizde burayı sövüşlüyoruz, bence kısa süre içinde tr ip'lerini banlar bunlar....

C

cem7110

Misafir
beyler adamların sözleşmesine bakarsanız

adamlar sizin aramalarınız arasındaki süreleri kontrol ediyor

yani hesaplarınıza zeval gelmesin

bence dürüst olun 5 dakkanızı almaz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.