İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Netdirekt amd 2800 1.5 gb ram

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
her zaman mı böyle devam edecek yoksa ilk aya mahsusmu?

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence her zaman böyle. :) Zira, ilk aya mahsus olsaydı belirtilirdi mesajda. :)

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
teknoserver ile çalışıyorum. Aradaki fark gercekten çok fazla 15 euro gibi.
Eger kafamda soru işareti kalmasını saglamazsanız size gecebilirim. aylık 15 eruo az para degil.

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayberk'i tercih edebilirsiniz, sıkıntı yaşatmaz size. ;) Teknoserver'da fiyatların yüksek olma sebebi, managed hizmet vermeleridir. Destek hizmeti verdikleri için Teknoserver'ın fiyatları yüksek.

sihirlinet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keremcim bende veriyorum management zaten teknoyla bende çalışıyorum fakat ben bayii olduğum için daha düşük fiyata sunucu sağlayabiliyorum. Sunucularda hep belirtiyorum management dahil olduğunu.

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keremcim bende veriyorum management zaten teknoyla bende çalışıyorum fakat ben bayii olduğum için daha düşük fiyata sunucu sağlayabiliyorum. Sunucularda hep belirtiyorum management dahil olduğunu.

Benim kastettiğim, Teknoserver'ın fiyatlarının genel manada yüksek olmasının sebebi, destek hizmeti veriyor olmasıydı. :) Yoksa senin de managed şekilde sattığını biliyorum. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.