İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Netfirms para iade yaptı ! iyi ama neden ?

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
arkadaşlar başımdan geçenleri noktası virgülüne kadar anlatıyorum.

firefox'ta netfirms panelide açık olmak üzere, yaklaşık 10 tane sekme falan daha çalışır durumda iken bir anda makina kasıldı ve bende komple firefox' u kapattım. ardından tekrar oturumu kurtar diyerek firefox' u açtım.

sonra diğer kasıntı yapacak olan pencereleri kapattım, o sırada hızlı olayım derken netfirms penceresinide kapattım. (ince detaya kadar anlatıyorum) :eek:

daha sonra tekrardan netfirms panelime erişmek istedim ancak her denemede "login" olayına failed falan demeye başladı. bir türlü login olmadım.

ardından gittim mail attım, panele erişmeyorum, sorun nerede ? mail adresim, domain adımı falan yazıp gönderdim.

yaklaşık 20 dk önce bir baktım paypal'dan mail gelmiş. Netfirms car-curt parayı hesabınıza geri iade etti diye. inanamadım , girdim paypal'dan login oldum ki ne göreyim parayı gerçektende iade etmişler.

ancak domain adını sorgulatayım dedim, halen daha kayıtlı durumda.
ardından gene mail attım netfirms' e. dedim ki sorun ne, hesabıma erişemiyorum ve paypal mail attı bana dedim. para iadesi olmuş. ve domain' im nerede dedim ?

son mail atmamın ardından 5dk geçti cevap yok.

ancak adama koyan kısmı, hiç bir şekilde cevap verme gereği dahi duymamış olmaları. madem para iadesi yapıyorsun bi açıklama yap. hay adamların icann zımbırtısı dahi var, ve olay tamamiyle buraya aktardığım gibi olmuştur. bilmiyorum istemeden işlediğim herhangi bir suçum var mı ??

not: yazıda imla hataları veya cümle düşüklüğü olmuş olabilir, şuanda ter bastı, sinirlerndim..kusura bakmayın.

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
arkadaşlar, adamlardan bir tanecik mail bile yok. insan yerine koyulmadım yahu, yanlış birşeyde yaptığıma inanmıyorum ancak gösterdikleri tutum gerçektende çok çirkin oldu. hiç böyle birşey beklemiyordum, alan adını tekrardan sorgulattım boşta duruyor, ancak neden böyle olduğunu tahmin edebilen veya bir fikri olan var mı?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
iade etmişlerse domaininde veya açtığın site içeriğinde bi problem vardır, öyle olduğunda hiç polemik yaratma bence kapatılmaya kadar giden bir domain varsa sorun sende demektir.

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
peki domainde hiçbir içerik olmadığını söylesem. sadece iki kere wp kurmuştum, sonra da kaldırmıştım. deneme yapıyordum hepsi bu. ki onların hostunu falanda kullanmıyordum.

hem madem hata bende, o zaman hatamın ne olduğunu mail atarak söylesinler. kafalarına göre iş yapmışlar, durum bu.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.