Arkadaşlar, e-ticaret sitesi kurmayı düşünenlere bulunmaz bir fırsat!
Hali hazırda 15.000 ürün eklenmiş, Entegrasyonu otomatik yapılan, 7 Banka Sanal Posu aktif (sanal posa devam edeceklerin vergi mükellefi olması gerekir) e-ticaret sitesini satıyorum.
Siteyi çok yeni aldım ve kullanmak malesef ki nasip olmadı. Çok acil bir ihtiyacımdan dolayı devretmek durumunda kaldım. Neticarette 4400TL'den kampanyalı olarak 1800TL'ye düşen fiyatı 1500TL'den vereceğim. Umarım almayı düşünen arkadaşlar, zor durumu anlayışla karşılar ve daha fazla indirim istenmez. Belirttiğim gibi aciliyetten devrediyorum.
Site adresi: pm
Site için istenen fiyat: 1500 TL
Sitenin aylık getirisi: E-Ticaret Sitesi
Sitenin açılış tarihi: 27 Haziran 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-Ticaret
Günlük hit sayısı, kaynak link: *
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Ay / Pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: domain hariç tüm içerik, domain istenirse +300TL fiyata eklenir
Hosting dahil midir: neticaret tarafından sağlanıyor
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yıllık yenilenir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Çok fazla p.m. istenecek bir durum sözkonusu değil aslında.. Paketi incelemek isteyenler linkten bakabilir.
Detay : http://bit.ly/1aacZ6c
Hali hazırda 15.000 ürün eklenmiş, Entegrasyonu otomatik yapılan, 7 Banka Sanal Posu aktif (sanal posa devam edeceklerin vergi mükellefi olması gerekir) e-ticaret sitesini satıyorum.
Siteyi çok yeni aldım ve kullanmak malesef ki nasip olmadı. Çok acil bir ihtiyacımdan dolayı devretmek durumunda kaldım. Neticarette 4400TL'den kampanyalı olarak 1800TL'ye düşen fiyatı 1500TL'den vereceğim. Umarım almayı düşünen arkadaşlar, zor durumu anlayışla karşılar ve daha fazla indirim istenmez. Belirttiğim gibi aciliyetten devrediyorum.
Site için istenen fiyat: 1500 TL
Sitenin aylık getirisi: E-Ticaret Sitesi
Sitenin açılış tarihi: 27 Haziran 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-Ticaret
Günlük hit sayısı, kaynak link: *
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Ay / Pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: domain hariç tüm içerik, domain istenirse +300TL fiyata eklenir
Hosting dahil midir: neticaret tarafından sağlanıyor
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yıllık yenilenir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Çok fazla p.m. istenecek bir durum sözkonusu değil aslında.. Paketi incelemek isteyenler linkten bakabilir.
Detay : http://bit.ly/1aacZ6c