İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Netinternet: Sunucu Sahibi Olmak İsteyenlere Özel [ www.ni.net.tr ]

Ni-Osman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Uzunca bir süredir yaptığımız "Kirala Senin Olsun" hizmetimizdeki sunucu paketleri tamamen değiştirildi. Öncelikle paketleri ve fiyatları görmek için alt kısımdaki bağlantıya göz atabilirsiniz.

http://ni.net.tr/kirala-senin-olsun.html

"Kirala Senin Olsun" hizmetinde artık OEM sunucu devrini kapattık. Artık tüm sunucularımız Intel Xeon şeklinde verilmekte. Uzun süreli kiralama hizmeti alacaklar, sunucuda çalışacak uygulamanın boyutunu, adedini limitleme imkanı olan firmalar (hosting firması gibi), sunucu satın almak ama bunu vadeler şeklinde ödemek isteyen, kredi kartı yada banka kredisi ile uğraşmak istemeyenler için çok faydalı bir hizmet.

Kirala Senin Olsun Nedir?

Normal bir kiralık sunucu hizmetidir, tek farkı kiralanan ürün 12 ay boyunca kiralandığında sembolik bir fatura karşılığında size satılmakta. (ücret alınmaz)

Süreç Nasıl İşler?

Ürünler sıfır olarak tedarik edilir. Bundan ötürü her zaman hemen teslim edilebilecek ürün bulundurulmaz. Yeni dönemde şirketimizin "Kirala Senin Olsun" için ayırdığı bütçe ayda 20 adet sunucu alımı için geçerlidir. Satın almak istediğiniz ürünle ilgili önce bizimle iletişime geçmeniz ve ön sipariş vermeniz gerekli.

Teslimat Nasıl Yapılır?

Stok da var olan ürünler size maksimum 3 iş günü içinde teslim edilirken, Stok olmayan ürünler ön siparişiniz ile 15 gün içersin de teslim edilir.

Garanti Süresi ve Kapsamı Nelerdir?

Tüm ürünlerin ilk kullanıcısı siz olduğunuz için kullanmaya başladığınız an itibari ile ürünler 2 Yıl donanım garantisi altındadır. Tüm ürünler yine Grup şirketimiz olan www.verimerkezi.com.tr üzerinden tedarik edilir. Bundan dolayı garanti kapsamı boyunca arızalanan bir ürün anında değiştirilebilir. Bu nedenle HP ve DELL’in ertesi gün yerinde müdahale garantisini, bu sunucular için anında yerine müdahale olarak verebilmekteyiz.

Garantisi bittiğinde de yine sunucunuzla ilgili ürünleri bizden direk tedarik edebilirsiniz.

12 Ayın Sonunda Ne Olacak?

12 Ay bitince ister ürünü adresinize isteyebilir, isterseniz de avantajlı fiyatlarla Co-Locaiton hizmeti satın alarak IP adresleriniz değişmeden hizmet almaya devam edebilirsiniz.

------------------------------------------------
------------------------------------------------

Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için e-posta ile direk bana ulaşabilirsiniz. osman(at)ni.net.tr E-posta adresim

Sormak istediklerinizi konu altından da belirtebilirsiniz.

Mutlu Günler, İyi Çalışmalar.

NOT: NITEL-11KS4 İsimli Paketten tedarik etmiyoruz, Bu ürün Yıl sonunda yeni nesil E5 Xeon'lar ile yer değiştirilecek. Talepleriniz üzerine ürün gamını arttırabiliriz. Ekstra Ram, Ekstra disk gibi ihtiyaçlarınız için tek seferlik kurulum ücreti adı altında fark faturası yapılmakta, aylık ücretler değişmemektedir.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
bende tam oem sunucu bakmıştım sitenizden :) benim olmasın oem istiyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5