İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

NettenKazan.tk

N

nettenkazan

Misafir
Internetten para kazanma üzerine bir site kurdum...

Surf yaparak, mail okuyarak, linklere tıklayarak para kazanabilirsiniz...

Netten Kazan

İçerik hergün geliştiriliyor...

E

eXTRa

Misafir
yaw madem netten para kazanıyosun neden tk domain freehost la site açıyosun?

E

eXTRa

Misafir
nettenkazan' Alıntı:
Burdan kazandığım paraları normal sitelerime harcıyorum ;)

Sen hiç çocuk parkına gittinmi? gitmediysen git ordaki bebeleri kandırmaya çalış..

hey allahım

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abi bari mynet'e koyma siteyi ya :)
herneyse iyi çalışmalar..

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yav abi cevap vermeye gelmez bırak yaw sonra Türkiye'de webmasterlar ilerleyemiyor derler yav bırak yav ben sana ne diim

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
ama site düzgün bile açılmıyor. hatta hiç açılmıyor. sonuçta vereceğin para yıllık 10 ytl! çok değil ki..

B

blade1978

Misafir
LUGAS' Alıntı:
yav abi cevap vermeye gelmez bırak yaw sonra Türkiye'de webmasterlar ilerleyemiyor derler yav bırak yav ben sana ne diim[/QUOT2

yaw web masterliğide milli msele yapılırmı nasıl ilerlicekki herkes kendi cebini doldurmaya bakar bunda :mad:

S

samedmz44

Misafir
webmasterler için tek sponsor var oda babasını bile dolduran dünyanın en büyük spycılarından d r u m c a s h ! ( aralarında boşluk bırakarak yazıyorum çünkü bu kelime iyinet forumlarında banlı ) http://netten_kazan.sitemynet.com/kazan/id5.htm bu sponsor bundan bikaç sene önce benim 110 $ ımı yedi halada milleti sömürüyor aman ha aman dikkat edin bu siteye bannerinede tıklamayın anasayfanız kilitleniyor+spy yiyorsunuz ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.