İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Network - DNS Lookup Error Hatası?

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Merhabalar, sitemde sürekli Network - DNS Lookup Error hatası alıyorum,sunucu daki hiç bir sitede bu sorun yok iken sadece bu sitede alıyorum ve sadece bende değil bazılarında da açılmıyor site.
4f0db7c4.jpg

Bu hatayı neden veriyor ve çözümü nedir bilen varmı acaba?

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
ErdeM cPanel/WHM mi kullanıyorsun? Reseller mi normal hosting mi ben çözümünü söyleyeyim sana?

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Aynısı benimde başıma geldi ve resellerdeki bütün siteler böyle açılmıyordu, siteleri full backup ile taşıdığım için nsler eski kayıt kalmış. Reseller WHM olsa "Reset a DNS Zone" den reset atmanı söylerdim.

Ama taşıma vs işlemi gerçekleştirmediysen ve dns, mx, vs ayarlarıyla oynayıp düzenlemediysen (olmuş olabilir oynamadım deme:)) problem bu değil derim..

Ama sen yine de host sağlayıcısına mail atıp Dns ayarlarını resetletip sonra da NS'leri direkt hosting sağlayıcısının nsleri yaparsan bence sorun düzelecektir..

Neo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynısı benimde başıma geldi ve resellerdeki bütün siteler böyle açılmıyordu, siteleri full backup ile taşıdığım için nsler eski kayıt kalmış. Reseller WHM olsa "Reset a DNS Zone" den reset atmanı söylerdim.

Ama taşıma vs işlemi gerçekleştirmediysen ve dns, mx, vs ayarlarıyla oynayıp düzenlemediysen (olmuş olabilir oynamadım deme:)) problem bu değil derim..

Ama sen yine de host sağlayıcısına mail atıp Dns ayarlarını resetletip sonra da NS'leri direkt hosting sağlayıcısının nsleri yaparsan bence sorun düzelecektir..

Reset attim ama gene olmadi Network - DNS Lookup Error halen demektedir. Nsleri tekrar olusturdum bu arada.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.