Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok banada gelmedi (izmir ) gelir yaw teleş yok.. postacılar bir posta için başka semte gitmezler 1-2 gün beklerler o semte toplandıktan sonra dagıtım yaparlar..
Çoğumuza ulaşmadı hala.Bazıları "siz dağda mı yaşıyorsunuz, bize geldi de yedik" falan diyor ama burası İstanbul ve henüz Nisan çekleri tanıdığım iç bir arkadaşıma ulaşmadı. (Ekspres hariç)
Onun için hemen panik yapmayın.
forumda konuyu actigim zamandan 5 dakka once nisan cekimi almistim arkadaslar ve ekspres degildi normal idi yani, bu sefer 5-7 gun kadar erken geldigi icin sasirmistim bende, sizlere gelmemesi ilginc acikcasi, ben bursadayim
O zaman bu çek olayı baya uzun sürüyormuş. Siz Nisan çeklerinden bahsediyorsunuz. Bende sanıyorumki benim Mayıs çeki bu aralar gelir (1 ay 4 gün oldu)
Birde bunu bozdurması var. Google hiç birşeyde geri kalmıyor şu PayPal'a geçsede herkes rahatlasa değilmi..
Paypal'dan önce bankaya eft sistemini ekleseler çok iyi olur. Global bir şirket olan Google'ın banka eft'sini paypal'den önce hizmete sokması daha mantıklı.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5