W
Wasgo
Misafir
Zaten datacenteri halka açiliş yapti neyi sorguluyorsunuz ki , gidin başvuru yapin görün.
Yerini biliorum zaten
Gitmeme gerek yok ilk açildiğindan beri biliorum 
Yerini biliorum zaten
![]() |
![]() |
ba$kasini bilmem ama bana gore desteksiz sallamalari olabilir
"nixcon ile superonline wifi internet hizmet denemelerine ba$lami$tir(!)" buna bir ornek olabilir veya "7200 metrekare alanda kurulu DC" olabilir (ustelik verilen adreste 7200 metrekarelik bir alan mevcut degil)
Nixcon ne yaptı size? Makina aldınız kapattı mı? Hosting aldınız, sunucuyu kasıyor dedi kapattı mı? Domain aldınızda admin contact i kendi mailleri mi yaptı? Ya rica ederim saçmalayın. Yeter artık bir yere kadar.
@abacus
Senin 710 + makina görülmeyecek dediğin dc'de ne kadar makina olduğunu ben bilirim. Sadece 500+ KAMU sunucusu var. Bu ne demek algılayabiliyor musun? (Ben nerden mi biliyorum, evet ben istihbarattanım). Nixcon dediğin şirketin tek işi 300-500 sunucu değil, çok ama büyük devlet kurumlarına hizmet veren, alt yapılarını sağlayan bir kuruluş.. Siz burada çıkmış ne konuşuyorsunuz? Bunları hayal edebiliyor musun? Senin bulunduğun DC'nin de bazı problemleri var, sen bilmezsin ama ben bilirim. Ne problemleri var dersen pm atar sorarsın.. (Burda müşterileri problem yaşamasın diye söylüyorum).
Hadi geçtik her şeyi madem TR'de değil, NEDEN CO-LOCATION alıyor? Alıp makinayı almanyaya mı gönderiyor. Buyur kendin dene. Gönder bir makina 2 gün sonra pat diye telefon çak. Makinamı akşama istiyorum de. Verirler mi vermezler mi? Ona göre konuşun. Bilmeden etmeden bol keseden sallamayın. Peki sen equinix veya savvis'in varlığından emin misin? Gittin gördün mü? Sen bana başka DC dediklerini söyle bende sana onun geleceğini söyleyin. Emin olun bildiklerimi söylesem şurda yer yerinden oynar.
"suan benim yurtici sunucumdan 25mb download birde , nixcondaki 1 makinadan 25mb download yapalim bakalim hangisi daha hizli "
Nixcon yakında portları 100/1 gbit yapacak. Yarışabileceğini mi sanıyorsun? NX yakında büyük bir sempozyum düzenliyecek kullandığın panelin üreticelerinden davetliler gelecek. Eğer NX fake bir dolandırıcı firma olsa Sw-Soft temsilci göndermez dimi? Yada sw-soft'da salak bi bizim zeki sw-soft adam gönderiyor.
@MasterTR
--------------------------------------------------------------------------------
nixcon saglam bir hosting degildir dikkat etmenizi oneririm
yalanlarla dolanlara ayakta durmaya cali$iyorlar host alacak arkadaslara tavsiyem kesinlikle nixcon ile i$ yapmayin
Bana bir tane bişi gönder NX vaad edip de yapmadığı bir şey? Tek bir şey göster? Senin orda sunucun var mı? Yani bizden fazla bir şey biliyosunda paylaşmıyor musun? Yapma rica ederim.
MasterTR' Alıntı:ba$kasini bilmem ama bana gore desteksiz sallamalari olabilir
"nixcon ile superonline wifi internet hizmet denemelerine ba$lami$tir(!)" buna bir ornek olabilir veya "7200 metrekare alanda kurulu DC" olabilir (ustelik verilen adreste 7200 metrekarelik bir alan mevcut degil)
Wasgo' Alıntı:Ok biraz sakindaha dur gün yeni başladi..