R
*reyeskane-
Misafir
abacus' Alıntı:Benim postumu iyi okumadigini dusunuyorum , ben nixconu karlayacak 1sey yazmadim, sadece olani biteni objektif paylastim, kaldiki burda seninle nixconu tartisacak degilim , ben zaten nixconun kimseyi dolandirmadigini hizmetinde problem olmadigini belirttim , once 1 yazilanlari iyice okumani oneriyorum , datacenter olayina gelince , bilmem kac bin m2'lik 1 datacenteri yerin 3 kat altina sokmadilar sanirim , benim soylemek istedigim bu adamlar datacenter acamaz hic bir zaman gormeyecegiz demiyorum , benim sadece soyledigim 710+ yada - 1 sunucu iceri olmayacak maximum goreceginiz sunucu sayisi 150 bilemediniz 200'dur , ve herseyden oncesi 30 gun sabredip kim hakli kim haksiz gormektir.
iyi calismalar.
ASıl siz yadıklarımı okumamışsınız. Orada sadece 500+ KAMU kurumları sunucusu barınıyor diyorum bana 150-200 sunucdan bahsediyorsunuz. TR'de ne kadar CS, UO vs tarzı oyunların sunucuları kaç adet biliyor musunuz? Hadi bunları geçtik kaç tane firmanın ve forumun sunucusu nixcon'da biliyor musunuz? Sadece benim tanıdğım ayda en az 15-20 müşteri gönderiyor nixcon'a. Ve şu ana kadar kimseye mahcup olmadı. Bende 7 ay gibi bir süredir NX ile çalışıyorum emin olun bir hatalarını görsem gırtlaklarıa ben sarıldırdım. Tek sorun NxIf bunalımıydı. O da o kadar büyütülcek bir durum değildi.