![]() |
![]() |
Bu siteyi 1 ay önce register etti. Ne parası ne takırı. Atılacaktır illaki. Evet biz akıllıyız. Google da akıllı. Bu site salakça ama..zırdeli' Alıntı:altar dogru soyluyor. adam parasını takır takır alıyor. siz akıllısında google salakmı.
her gün 300 400 $ cebe indirdiğine göre hile değil.
altar' Alıntı:Evet, benim üzüldüğümde bu zaten dostum, herkes burada kavga ediyor, birbirini yiyor, doğru yoldan para kazanacam diye 3 kuruş'a razı oluyorlar. Biz Türkiye'de yaşıyoruz fazladan gelecek 20-30 dolara bile kardır, yani bunu geri çevirecek lüksümüz yok, bakın şimdi burada kavga ediyorsunuz değişen ne? hiçbirşey. Türk halkını düzeltemezsiniz, ya bunlara uyar adam gibi para kazanırsınız yada burada birbirinizi yersiniz, mesela o benim hiçte sevmediğim kara derili hintliler bile dünya kadar para kazanıyor.
alca' Alıntı:herkes fazladan 20-30 dolar vaya 200-300 dolar kazanayım diye kuralları ihlal etsin ve hile katsın işin içine olacak sonunda reklam yolları ve para kazanacağımız yerler kapanacak ve herkes bu forumda burası paramı vermiyor gibisinden veya hesabım sıfırlandı gibi konuşacak....ama kurunun yanında yaşta yanıyor dürüst yapanlarda banlanıyor bu sistemlerden .
belki 1-2 ay iyi kar edebiliriz farkedilmeyebilirizde ama gelecek aylar da ve özellikle ileriki dönemlerde bu anlayış ve sömürme yüzünden çok şey kaybedecez
ileriyi düşünmezsek bu reklam piyasasında uzun vadeli kazançlarda olmaz.anca 1-2 lık rantlar sağlanabilir
Bu benim görüşüm katılan olur ama katılmayanlarda olur.Hoş görüşle karşılarım ama ben en azından forumda bir çok değerli arkadaşımızın anlayabildiği olacakları önceden anlamış bulunuyorum.![]()