İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

NMB YouTube Video Script v1 - Profesyonel YouTube Video Scriptiyle Tanışın

Nazım Mert Bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ocak 2012
Mesajlar
20
Reaction score
0
Herkese merhabalar :)

An itibariyle sizlere hizmet sunması adına tasarladığımız Profesyonel YouTube Video Script adındaki Video Yazılımının 1.versiyonunu tamamlamış bulunmaktayız.

Bu yazılım ile beraber, ziyaretçileriniz videolara girdikçe gelişen, ilerleme kaydeden, YouTube'da görmüş olduğunuz bir çok özelliği içerisinde barındıran bir video siteniz olacak.

Hız ve performansa öncelik vererek hazırladığımız NMB YouTube Video Script yazılımının detaylarına geçelim.

Sade ve Anlaşılır Tasarım

Ziyaretçileriniz web sitenizde bulunan videoları incelerken kendilerini YouTube'da hissetmeleri için, tasarımı oldukça sade bir biçime getirdik.

İzlediği videolar ile ilgili videoları ziyaretçiye sunarak, web sitesinde geçirdiği süreyi artırmayı planladık. İlgili videolar ile sınırlı kalmayıp bir de YouTube'da bulunan "Otomatik Geçiş" özelliğini de yazılımımıza entegre ettik.


Video Detay Sayfası Görüntüleri

ZdoEmz.jpg


#2

o74kBo.jpg


#3

VYWM4q.jpg


Yazılımın en önemli sayfası Video Detay sayfası olduğu için bu sayfayı ziyaretçiye yakışır bir şekilde şekillendirmemiz gerektiğini, İlgili Videolar ve Otomatik Geçiş sisteminin yanı sıra daha fazla özellik eklememiz konusunda karar verdik.

Aynı zamanda Videolar izlendikçe veritabanına kayıt yapan sistem geliştirdik. Böylelikle veritabanında video bilgileri bulunan bir tablo arşivine de sahip oluyorsunuz.

Yukarıda belirttiğimiz gibi, ziyaretçiler video izledikçe gelişen bir yazılım olmasının, Sitemap dosyasında, "Yazılımdaki Kategoriler, Video Bilgileri, Kanal Bilgileri" bulundurmasının yanı sıra FeedBurner gibi RSS Okuyucularında kullanabileceğiz, gene ziyaretçilere bağlı olarak gelişen VideoRSS dosyasıda hazır halde size sunulmaktadır.

Video Paylaşma ve Video İstatistikleri
Ziyaretçilerin, Videoları sosyal medya ortamlarında paylaşmaları için, "Sosyal Medya Paylaş Butonları" ekledik. Bunun yanı sıra ziyaretçi izlediği videonun izlenme sayısını, beğenilme ve beğenilmeme sayılarını inceleyebiliyordu.

ZdoOAG.jpg


Video Açıklama , MP3 ve Video İndirme Sistemlerinin Yazılıma Entegre Edilmesi

v4WpMO.jpg


API Desteği veren 2 Adet MP3 İndirme sitesini ve 1 Adet'de Video İndirme sitesini aracı yaparak, ziyaretçilerin beğendiği videoları indirebilmesini sağladık.

Daha sonrasında geliştirmeye devam ettik ve sisteme üye olan kullanıcıların beğendikleri videoları arşivlemesini sağladık. Sistemde bulunan "Listeme Kaydet" özelliği ile kullanıcılar, kendilerine özel Playlist'ler oluşturabiliyor, ve diledikleri videoyu, diledikleri Playlist'e kayıt edebiliyorlardı.

Listeme Kaydet Özelliği

NE0OAL.jpg


Playlist Oluşturma Ekranı

goM943.jpg


Playlistler

PMJOY9.jpg


Playlist Detay Sayfası

7v3yV5.jpg


Bu kadar detay olurda, Videonun YouTube yorumları olmaz mı dedik ve Videoya yapılmış yorumları, scriptimizin Video Detay sayfasında ziyaretçilere sunduk.

Video'nun YouTube Yorumları
1dOGNY.jpg


Ziyaretçileriniz eğer ki "İlgili Videolar" kısmındaki videoları yetersiz bulursa diye, "Daha Fazla İlgili Video Yükle" butonunu entegre ettik.

Daha Fazla İlgili Video Yükle
VYW30y.jpg


Ziyaretçileriniz arama yaparken, sürekli bir sayfaya yönlendirilmesin istedik ve sayfa yenilenmeden arama yapma özelliğini yazılıma kazandırdık.

Anlık Arama Görüntüsü

pPJGGq.jpg


#2

kvdXXr.jpg


#3

NE0OOY.jpg


Ziyaretçiler, yazarken biz sonuçları getirelim dedik ve AutoComplete özelliğini ziyaretçilere sunduk.

Auto Complete Özelliği

L35ODz.jpg


Kullanıcıların yapmış olduğu aramalar ile ilgili istatistikler yapabilmeniz adına, yapılan aramaları veritabanına kaydettik. Bu şekilde web sitenizde hangi terimin en fazla arandığı bilgisine sahip oldunuz.

YouTube kanallarının tamamını web sitenizde, tıpki videolarda olduğu gibi ek hiç birşey yapmadan gösterme imkanına sahip oluyorsunuz.

Videolarda olduğu gibi, kanallarda 1 kere ziyaret edildiği takdirde, kanal bilgileri veritabanınıza kayıt ediliyor. Ve veritabanınızda kanal arşivi oluşturabiliyorsunuz.

YouTube Kanal Detay Sayfası

GzM0jV.jpg


Kanalın yüklemiş olduğu videolara erişebilmenizin yanı sıra kanalın oluşturmuş olduğu Playlistlere ve Playlistlere yüklemiş olduğu videolara da script üzerinden erişebiliyorsunuz.

Kanal Playlist'ler Sayfası

6nWXj3.jpg


Kanal Playlist Detay Sayfası

y4Z3k7.jpg


Kullanıcılarınız dilediği video kanalına abone olabiliyor, ve videolarını takip etmeye başlıyor.

Abone Olunan Kanallar Sayfası

1dOGWj.jpg


Web sitenizdeki kullanıcı, yukarıdaki sayfadan abone olduğu kanalların listesine ulaşabiliyor ve kanallarını ziyaret edebiliyor.

Şimdi ise önce üye girişi yapılmadan görünen Ana Sayfa'yı, daha sonrada üye girişi yapıldıktan sonra görülen özel Ana Sayfa'yı inceleyelim.

Üye Girişi Yapılmamış Ana Sayfa

L35Ozo.jpg


Bu sayfa üye girişi yapılmamış Ana Sayfa görüntüsüdür. Listelenen kategorilerin sıralama düzenine Yönetim Panelinden müdahale edilebilme imkânı bulunmaktadır.

Üyenin Özel Ana Sayfası

r9zJkm.jpg


Üyenin Özel Ana Sayfası #2

7v3ynY.jpg


Gördüğünüz üzere, giriş yapan kullanıcı ana sayfasından takip ettiği kanalların videolarını direkt olarak inceleyebiliyor ve ilgisini çeken başlıklara tıklayıp, video sayfasını ziyaret edebiliyor.

Üye Kayıt Ekranı ( Bir kısmı )

YbZO0E.jpg


Üye Giriş Sayfası

aEr1Wg.jpg


Üye Ayarlar Sayfası

81RNBW.jpg


Üye Ayarlar Sayfası #2

DJgyZm.jpg


Yönetim Paneli Sayfası #1

mLAJBZ.jpg


Yönetim Paneli Sayfası #2

EJ9yoB.jpg



Yönetim Paneli Sayfası #3

jnbQZD.jpg



Yönetim Paneli Sayfası #4

2ZzEAd.jpg


Yönetim Paneli Sayfası #5

B27yYQ.jpg



Yönetim Paneli Sayfası #6

ZdoO4o.jpg



AdBlock Reklam Engelleme Sistemine Karşı Yazılıma Kazandırdığımız Önlem Sistemi Bulunmaktadır:

kvdOlD.jpg



Bunlar ve daha fazlası 1.versiyonunu sizlere sunduğumuz NMB YouTube Video Script Yazılımında!

Yazılım, ASP.Net MVC 5 ve YouTube API V3 Teknolojisi ile Güvenlik En Ön Planda Tutularak Programlanmıştır.

Yazılımın kurulumu, lisansladığınız websitesine bizzat biz tarafından yapılacak ve tamamen hazır hale getirilip, size sunulacaktır.

Yazılımın en önemli yanı ise, ziyaretçileriniz videoları izledikçe Sitemap dosyası genişleyen, doğal bir biçimde gelişim gösterdiği için arama motorları tarafından sevilen bir yazılım olmasıdır.

Diğer önemli yanı ise, yazılım sitenizde aktif olduktan sonra, herşeyin hazır bir halde yazılımın içerisinde bulunmasıdır. Yazılım müdahale edilmeden programlama ile çalışmaktadır. Dilerseniz sizin için tasarlanmış Yönetim Paneli sayfasından dilediğiniz düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Hosting konusunda PHP kullanıyorsanız ve ASP.Net hakkında tedirgin olduğunuz için kararsız kaldıysanız, lütfen direkt olarak iletişime geçiniz.
Size yardımcı olmak isteriz.


NMB YouTube Video Script v1 yazılımını satın aldığınızda, yazılım güncellenmeye devam edecek olup, güncellemelere ücretsiz, versiyon değişikliklerine de ucuz fiyatlar ile sahip olabileceksiniz.

Ve şimdi bu özellikler için istenen ücrete göz atalım.

1 Web Sitesi Lisansı : 99 Türk Lirası'dır.

Script'i tamamen satın almak yazılımın sadece size ait olmasını istiyorsanız fiyat bilgisi için lütfen PM ile iletişime geçiniz. Script eğer bir müşteriye dahi satılırsa, Script tamamen satın alınamaz.

Şuanki Tamamen Satın Alma Durumu : AKTİF

Footer'da yer alan açıklamayı kaldırmak isterseniz +20 Türk Lirası daha ödeyerek, Footer'da dilediğiniz yazıyı yayınlayabilirsiniz.

Ödemeyi Halk Bankası hesabına, Havale ya da EFT işlemi yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Yazılımın canlı demosu için buraya tıklayabilirsiniz.

Bana merak ettiğiniz her konu için; nmbjobs[at]outlook.com.tr mail adresinden, ve "facebook.com/nmertbilgi" adresinden dilediğiniz zaman erişebilirsiniz.

Sizinle çalışmak ister, iyi forumlar dilerim.
 

dreamworker

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Kasım 2004
Mesajlar
201
Reaction score
0
kurulum

kurulumu yparmısınız , yaparsanız bana ulaşın lütfen
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst