Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mp3 sitesinde adsense reklamı yayınlamak yasak, atılabilirsin. ayrıca benim oranlarıma göre hayli düşük oranların. ama foruma göre bakarsan, bu oran ortalamada.
728*90 dan dan 350*250 ye degistirdim taglar felan ayni ama oranlar asiri sekilde dustu aksine reklamlar i daha guzel bir sekilde yerlestirdim Ama cikan reklamlardan acikcasi alakasi 2-3 centlik reklamlar Artik
Karsilastirin aradaki farki sizde gorun
Bu oranlarin dusmesinde herkez bir seyler soyluiyor Ama benim izlemledigim kadari ile Tiklama saatleri ile alakali yani istatistikler guncellendikten sonra sitedeki 20 Tik aksama dogru yada gun sonuna dogru tiklanan 100 Tik a bedel oluyor
Bu oranlarin dusmesinde herkez bir seyler soyluiyor Ama benim izlemledigim kadari ile Tiklama saatleri ile alakali yani istatistikler guncellendikten sonra sitedeki 20 Tik aksama dogru yada gun sonuna dogru tiklanan 100 Tik a bedel oluyor
Buda chitika dan ornek chitika adsense den kat kat iyi ama keske text reklamlari olsa Aslinda bu reklamlarida guzel ilgi cekiyor ama burdada belli yerdeki tiklamalari kabul ediyor ay sonu geldigi zaman kazancin %20- %30 u ucuyor
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5