İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nostradamus'un 2007 kehaneti

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nostradamus'un 2007 kehaneti

Ünlü kahin Nostradamus'un 2007 kehanetleri şöyle;

1.Uzun zamandır düşman olan iki devletin beklenmeyen yakınlaşması...
(George Washington Bush'un 2007'nin ilk yarısında İran'ı ziyaret etmesi en azından Ahmedinejat ile görüşmesi bekleniyor.)

2.Yeni kıtada doğal olmayan patlamalarda çok sayıda çocuk ve gencin ölmesi...
(İstihbarat kaynakları özellikle El Kaide veya başka bir örgüt tarafından Amerika'da bir okulun bombalanması ihtimali üzerinde duruyor.)

3.Doğal yollardan oluşmayan çok büyük bir patlama ve insan ölmesi...
(Kontrolsüz kullanım yüzünden olası bir kaza veya nükleer bir saldırı sonucu muhtemelen Asya kıtasında bir nükleer facia olması bekleniyor.)

4.Kitlesel ölümlere sebep olan büyük alevler...
(2007 yılının ilk yarısında toplu bir intihar, cinayet veya saldırı soncu çıkacak büyük bir yangında bin civarında insanın hayatını kaybetmesi bekleniyor.)

5.Avrupa kıtasında büyük sel felaketleri...
(Küresel ısınma sonucu yaşanan mevsim değişiklikleri sonucu Avrupa kıtasında birçok bölgenin sular altında kalması bekleniyor.)

6.Yıllardır savaşan ülkelerin barış barış için girişimlerde bulunmaları...
(İsrail'in Golan Tepeleri'nden geri çekilmesi, Suriye ve Filistin ile barış girişimleri içine girmesi ve bunun 2007 yılının ilk yarısının sonlarına denk gelmesi bekleniyor.)

7.İngiltere'de ayaklanma...
(Daha önce Paris'de yaşanan ayaklanma gibi etnik veya dinsel nedenlerden kaynaklanan bir sosyal patlama bekleniyor.)

8.Dünya dışında bulunan insan yapısı bir aracın dünyaya düşmesi...
(Çöplük haline gelen dünya yörüngesinde bulunan uydular veya uzayistasyonlarında meydana gelmesi muhtemel bir arıza sonucu bunların dünyaya düşmesi.2006 yılında yörüngede bulunan pek çok uydu arızalanmıştı.)

9.Bir ülkenin yok olması...
(Asya kıtasında yer alan bir ülkenin, muhtemelen Japonya'da meydana gelecek deprem sonrasında Tokyo'nun yok olması neticesinde Japon devletinin çökmesi.)

Ama bunlar sadece varsayımlardan ibaret.. Biz 2007'nin tüm insanlığa sağlık mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyoruz...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Bir ülkenin yok olması...
umarım biz olmayız:( (deprem bizi de vurabilir çünkü)

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ÇOK önemlii bir noktaya dikkat çekmek isterim.BU tip şeylerin kahve falından farkı yoktur.Bu kişinin çıkmamış birsürü kehaneti vardır.Hani derlerya bozuk saatte günde iki defa doğru gösterir.+ bence kutsal kitaları iyice incelemiş ve oradan çıkarımlarını yazmış.
Müslümanım diyen kişinin gelecekten haber veren birine inanması Mazallah o kişiyi dininden eder.
Sorun olarak bakılınca susuzluk var iki ilimizde ve heryıl kış yaz dengesi baya degisiyor.Suc o kadar artmışki artık iyi seylerden olagan.Bilinen dunyada suyun kıtlıgının yaşanmaya başlaması 30 yıl içerisindeydi Cennet gibi ülkemizde şimdiden başladı.Küresel ısınma yüzünden kutuplarda koca buzdağları suya karışıyor 50 yıl içinde hava sıcaklarıının 3-5 derece civarı artması bekleniyor.yani 38 derece olduğu günleri 41-43 düşünebiliriz.

Durum içaçıcı değil .Bunlardan biraz olsun müdahale edebileceğimiz bir iki başlık var bunlara dikkat etmemiz çok mühim.
1-Suyu gerçek değerinde kullanmak:
suyun tonu 1 lira demekki değeri de bu.Yanlış düşüncesi tüketimi hızlandırıyor.
Şöyle düşünmeli olmadığında biryerde tonuna kaç para verirdin.( tüm servetimi ) peki cep tel olmasa piyasada :) .Böylece gerçek değerini verir Kıtlıktan kurtuluruz.
2-Bana değmeyen yılan bin yıl yaşaMAsın;
Yılan yılandır kime değer değsin müdahale etmek lazım.Bir arkadaşımıza bıçak çekip cep tlf. cüz. istemişler.Boğazında bıçak varken yanlarından geçen iki vatandaşımızı görüp onlara güvenerek kurtullma hamlesi yapıyor hafifçe boğazı kesiliyor diğerleri yandan vurup geçiyor.( nemize lazım bizede bulşır diyerek herhalde). Benzeri örnkeler çok suçu biz teşvik etmiyoruz ama toplum olarak büyümesine yardım ediyoruz.Bugün bana yarın sana.Bunada dikkat edersek suç biter.

Daha yapılacaklar var elbet birçok kalem tasarruf adına (elektrik,gıda tüketim tplumu olmamak (sürekli yeni cihaz elbise vs) )

Kurtulmak için iyiler yumurtlayan Nostradamus tipi başka biri aramak mı mantıklı yoksa..:)

Saygılar...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
benim bildiğim eskiden büyü,sihir her nederseniz diyin bunlar vardı halada var ama dinimiz (kurandada geçiyo) bunu Allaha şart koşmak olduğu için kesin bir dille yasaklamıştır (bu konuda lisede dönem ödevi almıştım :))

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunlar var evet ve evet yasak. Karşı çıktığım gelecekten haber verme.BU KESİNLİKLE yoktur.olduğuna inanmak (haşa) Allah ı yalanlamaktır.
Bunu idda eden şarlatandır. Nostradamus gibi.
saygılar.

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) alkış .
evet neden inanalım insanlık tarihinde böyle birsürü şarlatan var biri de darwin mesela .İnsanlar gereksinimleri doğrultusunda birşeylere inanmak istemişler bunu yaparkende işlerine gelenleri seçmişler olay bundan ibaret.
Bilim evrimi reddedemiyor zira reddederse çok önemli bir soruyu çözmesi istenecek ama o bunu çözemiyor.Nedir;
-Hayat nasıl başladı?.
Diyorumki evrim teorisi kadar dengesiz birşey ortaya atıp bu kadar kabul gördüğü başka bir örnek varmııdır acaba ?.
Sırf adamın biri kendini insandan ziyade maymuna yakın gördü diye!

saygılar..

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
önemli

Bencede gülündüğü,inanılmadığı sürece üstünde durmaya bile gerek yok.

Arkadaşımın bu mesajı üzerine yazma gereği hissettim
Bir ülkenin yok olması...
umarım biz olmayız:( (deprem bizi de vurabilir çünkü)

Tepkimiz faydalı olur belki buna inanmak hafif bişey değildir bilinsin istedim.Müslüman olmayana lafım yok istediğine inanabilir ben müslüman olup bilmeden bu tür şeylere inananlar için uyarı yapmak istedim.Bu forumdaki ve hayattaki herşeyden daha mühim.Bence önemli bir nokta.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bunlar var evet ve evet yasak. Karşı çıktığım gelecekten haber verme.BU KESİNLİKLE yoktur.olduğuna inanmak (haşa) Allah ı yalanlamaktır.
Bunu idda eden şarlatandır. Nostradamus gibi.
saygılar.

sen kimsinde bana şarlatan diyorsun yaa, herkezin inancı kendine kimseye hakaret edemessin evet mucizelerin olduğuna inanıyorum

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Ya arkadaşlar bilmem farkındamısınız ama bunlar zaten KIYAMET in ALAMETLERİ Nostradamus gibi zeki görünen ama gayet salak bir adamın bu şekil kehanetlerle kendisine prim verdirip Kitaplarını Sattırması bence tamamen Duygusal. Yukardaki kehanetlerden size Kıyamet Alametleriyle ilgili yorum yapayım isterseniz..
1) İslamiyetin batından Doğacak olması (ABD İRAN YAKINLAŞMASI
2)Toplu ölümler
3)İnsanların birbirlerini göz kırpmadan öldürmesi
4)İnsanların Kendilerini gözkırpmadan öldürmesi
5)Doğal Felaketler (Ekolojik Dengenin insanlar tarafından bozulması)
Vs. Vs
Bunlar ile ilgili araştırma yaparsanız Yüce Dinimiz bunları açıklıyor biraz düşünmek lazım.. Allah cc var olan herşeyin Sebebini çok mantıklı şekilde açıklamış ne mutlu ki İslam'ın Mensupları Hz Muhammed Mustafa'nın Ümmeti Atatürk'ün Kurduğu güzel bir yönetimde yaşıyoruz..
Saygılarımla

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen kimsinde bana şarlatan diyorsun yaa, herkezin inancı kendine kimseye hakaret edemessin evet mucizelerin olduğuna inanıyorum
Pardon siz Nostradamus musunuz? . Yani özellikle de "bunu iddia eden şarlatandır" dedikten sonra " Nostradamus gibi " demişim nasıl yanlış anladınız anlamadım. Neyse efendim size demedim onu.
saygılar..

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Ya arkadaşlar bilmem farkındamısınız ama bunlar zaten KIYAMET in ALAMETLERİ Nostradamus gibi zeki görünen ama gayet salak bir adamın bu şekil kehanetlerle kendisine prim verdirip Kitaplarını Sattırması bence tamamen Duygusal. Yukardaki kehanetlerden size Kıyamet Alametleriyle ilgili yorum yapayım isterseniz..
1) İslamiyetin batından Doğacak olması (ABD İRAN YAKINLAŞMASI
2)Toplu ölümler
3)İnsanların birbirlerini göz kırpmadan öldürmesi
4)İnsanların Kendilerini gözkırpmadan öldürmesi
5)Doğal Felaketler (Ekolojik Dengenin insanlar tarafından bozulması)
Vs. Vs
Bunlar ile ilgili araştırma yaparsanız Yüce Dinimiz bunları açıklıyor biraz düşünmek lazım.. Allah cc var olan herşeyin Sebebini çok mantıklı şekilde açıklamış ne mutlu ki İslam'ın Mensupları Hz Muhammed Mustafa'nın Ümmeti Atatürk'ün Kurduğu güzel bir yönetimde yaşıyoruz..
Saygılarımla
Nostradamus dediğiniz kişi ayrıyetten bir bilim adamıdır "salak" gibi laf etmeniz ona sizin cahilliğinizi gösterir.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Nostradamus dediğiniz kişi ayrıyetten bir bilim adamıdır "salak" gibi laf etmeniz ona sizin cahilliğinizi gösterir.

Zeki görünen salaktır diye bir laf ettim çünkü biz zaten yaptığı kehanetleri biliyoruz bu batıya Zeki gelebilir ama bana Salak geliyor çünkü bu kehanetler Kuranı Kerimde vardır.. Cahillik kelimesine gelince yukarda yazılanları okursanız dediğiniz kelime ile doğru orantılı olduğunuzu göreceksiniz.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Zeki görünen salaktır diye bir laf ettim çünkü biz zaten yaptığı kehanetleri biliyoruz bu batıya Zeki gelebilir ama bana Salak geliyor çünkü bu kehanetler Kuranı Kerimde vardır.. Cahillik kelimesine gelince yukarda yazılanları okursanız dediğiniz kelime ile doğru orantılı olduğunuzu göreceksiniz.
hayır tek yönlü düşünmemek gerekir bu adamın kehanetleri vardır evet ama aynanın öteki yanında yaptığı ve geliştirdiği bilimsel gerçekliklerde vardır. bu bilimsel uğraşlar yüzünden akli dengesini kaybettiği ve bu kehanetleri ortaya çıkardığını söylersek doğruya yaklaşmış oluruz. sonuçta einstein 'ında bazı kehanetleri vardı. Aslında bunlar kehanet değil sonuçta doğru şeyler çünkü 100 yıl sonra ne olacağını görebiliyoruz. Alın bende burada kehanetlerde bulunuyorum.

Kehanet 1 : 100 yıl sonra ozan tabakasındaki delik daha da büyüyecek 10.000 yıl sonra ozon tabakası diğe birşey kalmayacak.
Kehanet 2 : 10 yıl sonra Türkiyede hala Stopaj adında vergi alınacak.
Kehanet 3 : Amerika bir 100 yıl daha Irak'ın petrolünü sömürecek.
Kehanet 4 : İleriki 500 yıl içinde $ hala Türk lirasından üstün olacak.

Bakın bunlarda benim kehanetlerim. Bekleyin 100 yıl ve görün.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
hayır tek yönlü düşünmemek gerekir bu adamın kehanetleri vardır evet ama aynanın öteki yanında yaptığı ve geliştirdiği bilimsel gerçekliklerde vardır. bu bilimsel uğraşlar yüzünden akli dengesini kaybettiği ve bu kehanetleri ortaya çıkardığını söylersek doğruya yaklaşmış oluruz. sonuçta einstein 'ında bazı kehanetleri vardı. Aslında bunlar kehanet değil sonuçta doğru şeyler çünkü 100 yıl sonra ne olacağını görebiliyoruz. Alın bende burada kehanetlerde bulunuyorum.

Kehanet 1 : 100 yıl sonra ozan tabakasındaki delik daha da büyüyecek 10.000 yıl sonra ozon tabakası diğe birşey kalmayacak.
Kehanet 2 : 10 yıl sonra Türkiyede hala Stopaj adında vergi alınacak.
Kehanet 3 : Amerika bir 100 yıl daha Irak'ın petrolünü sömürecek.
Kehanet 4 : İleriki 500 yıl içinde $ hala Türk lirasından üstün olacak.

Bakın bunlarda benim kehanetlerim. Bekleyin 100 yıl ve görün.

Size yakışmıyor böyle ilk başta söyliyeceğiniz kelimeyi sonradan söylemek hemen insanları "Cahillikle" itham etmek..

Bizim burada tartıştığımız Bu Adamın Kehanetler Adı altında kıyametin alametlerini söylemesi aynanın öbür yüzü falan değil eğer Topicin başlığı " Nostradamus'un Bilim Adamlığı" olsaydı bizde Bu adamın okuduğu üniversiteyi terk edip 4 yıl boyunca Narbonne,Taulouse ve Bordeux kentlerinde insanları veba hastılığını nasıl tedavi ettiğini tartışırdık.. Ama konumuz Kehanetler olunca bu adamın bence kaynak olarak Kuranı Kerimimizi aldığını ya da bunları bir şekilde müslüman birinden öğrendiğini açıkca anlayabiliriz...

Kehanetleriniz de kelime kalabalığı bence Saygılarımla

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Size yakışmıyor böyle ilk başta söyliyeceğiniz kelimeyi sonradan söylemek hemen insanları "Cahillikle" itham etmek..

Bizim burada tartıştığımız Bu Adamın Kehanetler Adı altında kıyametin alametlerini söylemesi aynanın öbür yüzü falan değil eğer Topicin başlığı " Nostradamus'un Bilim Adamlığı" olsaydı bizde Bu adamın okuduğu üniversiteyi terk edip 4 yıl boyunca Narbonne,Taulouse ve Bordeux kentlerinde insanları veba hastılığını nasıl tedavi ettiğini tartışırdık.. Ama konumuz Kehanetler olunca bu adamın bence kaynak olarak Kuranı Kerimimizi aldığını ya da bunları bir şekilde müslüman birinden öğrendiğini açıkca anlayabiliriz...

Kehanetleriniz de kelime kalabalığı bence Saygılarımla

siz bunu hiç bir zaman anlayamazsınız zaten anlamanızı da beklemedim. heryere "öyle böyle" yorum yazmak iş yapmak değildir. her neyse hiç bir icraatını göremediğim bir kişinin ünlü bilim adamlarına "salak" demesi bence çok komik. kendinize şu soruyu sorun "acaba ben ne yapıyorum? yada ne yaptım?" ben ne forumda nede başka bir yerde bir şey yaptığınızı göremedim henüz bir uzun zamanda göremeyeceğim sanırsam. sakın deme sen nereden göreceksin. burası webmaster forumu akda karada burada belli oluyor.

bilim adamlarına salak demek yerine kendinizi geliştiriniz aksi halde yukarıda da söylediğim gibi sadece araba direksiyonunda resim çektiren ve herşeye itiraz eden bir cahil olarak kalmak hoş olmasa gerek.

neyse bu son mesajım saygılar.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
siz bunu hiç bir zaman anlayamazsınız zaten anlamanızı da beklemedim. heryere "öyle böyle" yorum yazmak iş yapmak değildir. her neyse hiç bir icraatını göremediğim bir kişinin ünlü bilim adamlarına "salak" demesi bence çok komik. kendinize şu soruyu sorun "acaba ben ne yapıyorum? yada ne yaptım?" ben ne forumda nede başka bir yerde bir şey yaptığınızı göremedim henüz bir uzun zamanda göremeyeceğim sanırsam. sakın deme sen nereden göreceksin. burası webmaster forumu akda karada burada belli oluyor.

bilim adamlarına salak demek yerine kendinizi geliştiriniz aksi halde yukarıda da söylediğim gibi sadece araba direksiyonunda resim çektiren ve herşeye itiraz eden bir cahil olarak kalmak hoş olmasa gerek.

neyse bu son mesajım saygılar.

Nereye saldıracağını şaşırdınız gerçekten webmaster forumu olmasıyla Nostradamusun Kehanetleri Akın da Karanında burada belli olması ne alakası var bir bağ kuramadım. Yineliyorum anlayınız diye Sanmıyorum ama BİZ BURADA NOSTRADAMUSUN BİLİM ADAMLIĞINI DEĞİL KEHANETLERİNİ TARTIŞIYORUZ
Ayrıca siz zaten benim ne yaptığımla ilgili birşey söyleme yetkisine sahip değilsiniz ve göremezsiniz de ki böyle Sizin gibi İnsan Küçümseyen Zatlara birşey göstermek zorunda değilim.. Saçma Sapan PC başından yazılan sözlerle birşey yapılmıyor neyse sizinle daha fazla polemiğe girip kendimi düşürmeyeceğim cehaletinizle hoş kalın..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5