Whm panelden ns ayarlarini yapilmis ama yanlis olmus. Adamlar benim sitenin bulundugu hostun dns adreslerini ayarlamislar.
Ben gpdady'den domain yonlendirdim ama site yine eski hosta gidiyor. Dusunup duruyordum biraz whm arastirma yaptiktan sonra gordumku eski dns adresleri yazilmis. Onlari degistirmeyi denedim. Ama bir turlu ayarliyamadim.
Simdi arkadaslar ben buraya bir screenshots cekip yukluyeyim.
Bu degismis hali..

Bu yukaridaki yerlere tam olarak ne yazilmasi gerekiyor. benim degistirdigim yerler ise su sekilde ve degistirdigim yerler ok ile gosterdim..

Sitenin Ns adresleri is su sekilde;
NS3.INTRA.COM
NS4.INTRA.COM
Ama site eski hosta gidiyor. Burda yazmak istemiyorum yerini..
Simdi bu yukarida oklu yerlere ne yazmaliyim. Denedim ama olmadi yine eski servera gidiyor..
Arkadaslar bir yardim ederseniz cok sevinirim. Bir hostu degistirelim dedik. Kac gun oldu halledemedim..
Tesekkurler simdiden..
Ben gpdady'den domain yonlendirdim ama site yine eski hosta gidiyor. Dusunup duruyordum biraz whm arastirma yaptiktan sonra gordumku eski dns adresleri yazilmis. Onlari degistirmeyi denedim. Ama bir turlu ayarliyamadim.
Simdi arkadaslar ben buraya bir screenshots cekip yukluyeyim.
Bu degismis hali..

Bu yukaridaki yerlere tam olarak ne yazilmasi gerekiyor. benim degistirdigim yerler ise su sekilde ve degistirdigim yerler ok ile gosterdim..

Sitenin Ns adresleri is su sekilde;
NS3.INTRA.COM
NS4.INTRA.COM
Ama site eski hosta gidiyor. Burda yazmak istemiyorum yerini..
Simdi bu yukarida oklu yerlere ne yazmaliyim. Denedim ama olmadi yine eski servera gidiyor..
Arkadaslar bir yardim ederseniz cok sevinirim. Bir hostu degistirelim dedik. Kac gun oldu halledemedim..
Tesekkurler simdiden..