arkadaşlar godaddy de kendi oluştrudugum bir ns var. bunu kişisel site adresime ekleyeli yaklaşık 2 hafta olmasına rağmen domain sunucuya yönlenmiyor. oysaki diğer bir kaç sitemde en ufak bir sorun yok. aynı ns ile onlar sorunsuz çalışıyor...sebebi ne olabilir fikri olan varmı ?
Godaddy e bir ticket yolladım ancak zone file falan diyor ne demek istiyor anlamadım :S Gelen cevap aynen şöyle ;
bu arada dnsstuff tan falan baktığımda ns lerin yönlendiğini görüyorum ama yalan yok öyle şey yani
Godaddy e bir ticket yolladım ancak zone file falan diyor ne demek istiyor anlamadım :S Gelen cevap aynen şöyle ;
Thank you for taking time to contact Online Support. It appears your domain is currently using non-GoDaddy nameservers according to a Whois lookup, this indicate we are not in control of the Zone File for this domain. Please ensure the domains Zone File has been setup correctly. I apologize for any inconvenience this may cause.
bu arada dnsstuff tan falan baktığımda ns lerin yönlendiğini görüyorum ama yalan yok öyle şey yani