Numan Acar'ın da olduğu Aladdin filminin fragmanı yayınlandı

marasli-baskan

Onaylı Üye
Katılım
4 Ocak 2019
Mesajlar
98
Reaction score
32
Konum
Erzincan
Aladdin sinema filminin yıldızları Hollywood'un en ünlü isimlerinden Will Smith, normalden çok büyük ve iri bir Cin rolüyle karşımıza çıkıyor.
Filmde Aladdin rolüyle Mena Massoud; Güzel, kendine güvenen bir prenses olan Jasmine rolüyle Naomi Scott; Marwan Kenzari, güçlü büyücü Jafar rolüyle; Sultan rolüyle Navid Negahban, kızının geleceği ile ilgileniyor; Prenses Yasemin’in özgür ruhlu en iyi arkadaşı ve sırdaşı olan Dalia rolüyle Nasim Pedrad; Yakışıklı ve kibirli talihçi Prens Anders olarak Billy Magnussen; ve Jafar’ın sağ adamı ve saray muhafızlarının kaptanı Hakim rolünde Numan Acar'ı görüyoruz.


Alaaddin filminde Dan Lin ve Jonathan Eirich tarafından Marc Platt ve Kevin De La Noy ile birlikte yapımcı olarak görev yaptı. Alan Menken, Menken ve söz yazarı Howard Ashman ve Tim Rice tarafından yazılan orijinal şarkıların yeni kayıtlarını ve Menken ve söz yazarı Benj Pasek ve Justin Paul tarafından yazılan iki yeni şarkı da yer alıyor. Ürdün'ün çarpıcı çöl manzarasının ortasında, Agrabah'ı hayata geçirmek için yetenekli bir yaratıcı ekibe sahip: fotoğraf yönetmeni Alan Stewart, yapım tasarımcısı Gemma Jackson ve kostüm tasarımcısı Michael Wilkinson.

Filmin en dikkat çekici yönü de içinde bir Türk barındırıyor olması. Sinemalara geldiğinde kesinlikle izlemenizi öneriyorum.
 

Flamengo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
13 Ekim 2009
Mesajlar
549
Reaction score
26
Konum
Yozgat
Güzel filme benziyor. Hollywood filminde bir Türk olması da sevindirdi doğrusu.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst