İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Odaksan Streç sarma makinaları

hgirua1

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
4 Mayıs 2019
Mesajlar
18
Reaction score
0
Konum
istanbul
Palet streç makinası yada streç sarma robotu olarak kullanılan sistemler ülkemizdeki çoğunluğu yurt dışı menşeilidir. Odaksan Mühendislik olarak Milli Sermaye Milli duruş tamamen milli politikadan ötürü Sistemlerimizin tamamı türk yapımıdır, robotundan en ufak parçasına kadar yerli üretimdir. Yedek parça ve servis sorunu yaşanmamaktadır. streç makinası son yıllar en çok kullanılan cihazlardandır Özellikle palet streç sarma makinası üzeri ürün ambalajında firma ve ürününüzün kalitesini belli etmekle beraber ambalaj Palet Streçleme sarma makinesi, streç makinası, streçleme robotu, tablalı, streç makinesi konularında satış ve teknik destek hizmeti vermektedir. Odaksan palet streçleme makinesi alanlarında satış ve teknik servis hizmeti vermektedir.

https://www.odaksan.com

2011 yılında ODAKSAN MÜHENDİSLİK olarak faaliyete başlamıştır. Firmamız Streç paketleme robotları üretimi yaparak Tekstil, gıda, kimya, sektörlerindeki seçkin müşterilerine hizmet vermektedir. Üretimini gerçekleştirdiği FOCUS 285 Streç robotu ve size özel çözümleri ile Odaksan Mühendislik “Paketlemede çözüm Ortağınız” olma noktasında önemli adımlar atmaktadır.

İstenilen ölçüde ve ağırlıkta paleti etrafında dönerek sarabilen streç robotu Sarımın her aşamasında farklı streç gerdirme ayarları. (Alt sarım-yukarı çıkış-aşağı iniş- kuşak sarım)Çift motorlu öngerme sistemi ile %400 daha fazla streç gerdirme Uzun ömürlü traksiyonel tip akü, ekrandan anlık görülebilir akü seviyesi.3000 mm ye kadar yükseklikte paketleme yapabilme Her marka ve kalınlıkta streç ile çalışabilme PLC ile endüstriyel yazılım imkanı 7’’ Dokunmatik panel ile kolay ve görsel kumanda imkanı Türkçe ve İngilizce dil seçeneği Otomatik iplik aktarma robotu
 

asileva

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Mart 2019
Mesajlar
3
Reaction score
1
Konum
istanbul
Makinelerin yerli oluşu harika bir şey, tebrikler. Ayrıca web siteniz de gayet başarılı olmuş hayırlı işler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst