İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ODEME.COM.TR Hakkında

ayturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugün Odeme.com.tr'yi ziyaret ettim. Çok sıcak karşıladılar.
ÖDEME A.Ş. olarak firmalaştıklarını ve her iki sektörü de aynı çatı altında yürüttüklerini söylediler.

Sağolsun Alparslan Bey oldukça açıklama yaptı konu hakkında

eğer kafasına takılan soru varsa sorabilirsiniz.

Bu arada sadece kredi kartı ile bitmiyor iş.

Kredi kartınızın limiti de önemli. Çünkü çok ilginç bir sistem yapmışlar.
Kredi kartından ne kadarlık çekim yapılırsa risk arttığı için sizin kartınızında satış yaptığınız miktarı karşılayacak kadar limitinin olması gerektiğini belirttiler.

Aslına bakarsanız çok tuhafıma gitti. şimdi ben ayda diyelim ki 2.000 YTL'lik satış yaptım. kredi kartımında limitinin 2.000 YTL'yi karşılaması gerekiyor.

soruyorum kimin 2.000 YTL limitli kredi kartı var.

yorumlarınızı bekliyorum.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
gold ve platinium kartın olmalı,

ama yasal olarak bir süre sonra sorun yaşarlar gibi geliyor, çünkü mali yapılanma biraz çarpık gibi geldi.

ayturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zokkie' Alıntı:
gold ve platinium kartın olmalı,

ama yasal olarak bir süre sonra sorun yaşarlar gibi geliyor, çünkü mali yapılanma biraz çarpık gibi geldi.

Mali yapılanma konusunu bilemem tabi ancak gold ve platinium kartım varsa paşalar gibi bir firmam vardır ki bu işi zaten satış yapacak kişiler kullanacak.

Neden ODEME.COM.TR'ye muhtaç olayım ki. Ayrıca komisyonlar yüksek. %12.11

B

Baria

Misafir
türkiyede bir ilk yaptılar ufak tefek sorunları olabilir. küçük çapta web siteleri için iyi bir yol bence

K

Komedya

Misafir
bence bunu büyük bir banka yapsaydı çok kısa zamanda popüler olabilirdi

ayturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Baria' Alıntı:
türkiyede bir ilk yaptılar ufak tefek sorunları olabilir. küçük çapta web siteleri için iyi bir yol bence

aslında haklısınız Türkiye'de bir ilk ben karalama yapmak istemiyorum şu ana kadar sorun yaşyanda olmamış.

Yalnız yüksek meblağlarda satış işlemi gerçekleştiren oldu mu bu servisten?

Ben de çalışmak istiyorum ama ayda yaklaşık 2.000 YTL'lik satış yapacağım.
Ben de kredi kartımın limitinin buna uygun olmasını istediler.

Başka bu gibi sorunla karşılaşan oldu mu acaba?

ayturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Komedya' Alıntı:
bence bunu büyük bir banka yapsaydı çok kısa zamanda popüler olabilirdi

Evet banka yapsaydı gerçekten çok meşhur olurdu ancak odeme.com.tr'de oldukça ilerleme kaydetmiş.

Şu an için 180 müşterileri varmış. Bu oldukça güzel bir profil. Yanılıyor muyum?

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Gima Süpermarket'in 10.000 Müşterisinin kredi kart bilgileri çalındı daha 2 gün önce.Bankalar alarmda. Milyarlarca lira çekilmiş kartlardan.

Bu örnek ne alaka diyeceksiniz?

Düşününce sonuca varabilirsiniz:)

Kredi Kartı alışverişi ve/veya bu tür hizmetleri sunmak " Finans Sektörü " harici, herkesin harcı değil. Bu konuyu her zaman dile getirdim sözlerimin arkasındayım.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ayturk' Alıntı:
Evet banka yapsaydı gerçekten çok meşhur olurdu ancak odeme.com.tr'de oldukça ilerleme kaydetmiş.

Şu an için 180 müşterileri varmış. Bu oldukça güzel bir profil. Yanılıyor muyum?

mali olarak yanlış, biri maliyeye şikayet ettiği anda hayal kırıklığı olacak gibime geliyor, inşallah yanılıyorumdur.

ayturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
favorites' Alıntı:
Gima Süpermarket'in 10.000 Müşterisinin kredi kart bilgileri çalındı daha 2 gün önce.Bankalar alarmda. Milyarlarca lira çekilmiş kartlardan.

Bu örnek ne alaka diyeceksiniz?

Düşününce sonuca varabilirsiniz:)

Kredi Kartı alışverişi ve/veya bu tür hizmetleri sunmak " Finans Sektörü " harici, herkesin harcı değil. Bu konuyu her zaman dile getirdim sözlerimin arkasındayım.

Türkiye'de hekerlık ilerledikçe soluduğumuz havadan bile olacakmışız gibi bir his doğuyor insanın kafasında

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bunun aslında " hekerlık" ile bir alakası yok ( var ama ana tema firmadan kaynaklı )

Müşteri kredi kartlarını" kopyalamışlar" ve başka bir bilgisayarda saklamışlar ( ! ). kendilerini savunma şekli ise çok komik " ileride müşteri memnuniyeti anketleri düzenlemek için bu bilgileri saklıyorduk"..
ne alaka ise?

yani o yüzden bu konu üzerinde duruyordum sürekli. Türkiye nin en büyük marketlerinden biri bunu yaparsa..gerisini siz düşünün.

kart bilgilerinizi emanet ettiğiniz bu firma veya site yada her ne ise, bu bilgileri iyi muhafaza edebiliyormu?

acaba..

neyse kolay gelsin. herkes istediği şekilde hareket edebilir tabi. şimdi bu kadar üzerinde durdum diye konuyla alakası olan firma - web sitesi ile aramda bir husumet olduğu sanılacak:)

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
favorites' Alıntı:
bunun aslında " hekerlık" ile bir alakası yok ( var ama ana tema firmadan kaynaklı )

Müşteri kredi kartlarını" kopyalamışlar" ve başka bir bilgisayarda saklamışlar ( ! ). kendilerini savunma şekli ise çok komik " ileride müşteri memnuniyeti anketleri düzenlemek için bu bilgileri saklıyorduk"..
ne alaka ise?

yani o yüzden bu konu üzerinde duruyordum sürekli. Türkiye nin en büyük marketlerinden biri bunu yaparsa..gerisini siz düşünün.

kart bilgilerinizi emanet ettiğiniz bu firma veya site yada her ne ise, bu bilgileri iyi muhafaza edebiliyormu?

acaba..

neyse kolay gelsin. herkes istediği şekilde hareket edebilir tabi. şimdi bu kadar üzerinde durdum diye konuyla alakası olan firma - web sitesi ile aramda bir husumet olduğu sanılacak:)

gima'nın web sitesinde, kredi kartı bilgilerimi sakla gibi bir seçenek olmasıymış benim öğrendiğim ve sadece bu kredi kartlarıymış çalınan.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.