Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biraz önce onaylandığına dair email geldi. login oldum reklam oluşturma olayı güzel. istediğin konu seçip onun ürünlerini seçebiliyorsun . yani reklamda çıkacak ürünleri biz seçiyoruz.
düşünsenize, oyun siteniz var ve PC oyunları yada ona benzer ürünler çıkartıyorsunuz. başarılı bir geri dönüşüm olacaktır.
ödemelerdede bir sorun yada adsense gibi durup dururken ban olayı olmazsa süper ...
bende 1200 tekil hitli bir siteme denemek için koydum, aldıgım tık 1 gün boyunca 1 oldu . ayrıca gen.tr web.tr gibi domainlari reklam eklerken kabul etmiyor öyle bir eksiklikleride var şu an.
Sitenize gelen ziyaretçileri bilgilendirin. Adsense'den para kazanılacağını herkes biliyor, o yüzden tıklıyorlar. Ama o reklamdan para kazanılacağını kimse bilmiyor. Adamlar diyo herhalde bu reklam aldı, parasınıda almıştır. Elleşmiyolar
Beyler 1 konuya dikkat çekmek istiyorum.
Bize para vermelerini vs. geçelim gönderdiğimiz ziyaretçiye bunlar siparişlerini ne kadar sürede ulaştırıyorlar. Kredi kartı güvenliği ne düzeyde. Araştıran varsa bilgi sevirse sevinirim.
Saygılarımla
Beyler 1 konuya dikkat çekmek istiyorum.
Bize para vermelerini vs. geçelim gönderdiğimiz ziyaretçiye bunlar siparişlerini ne kadar sürede ulaştırıyorlar. Kredi kartı güvenliği ne düzeyde. Araştıran varsa bilgi sevirse sevinirim.
Saygılarımla
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.