Merhaba,
Sizlere sanal pos servisimizi tanıtmak istiyorum.
2005 yılından beri ödeme sistemleri üzerinde çalışmakta olan firmamız 1 yıl önce servislerini genel pazara sunmaya karar vermiştir.
2009 yılına kadar sadece büyük organizasyonlara hizmet veren Odeme.net,artık herkes tarafından kullanılabilecek bir servistir.
Her türlü içerik sitelerine sanal pos servisi sağlamaktayız.
Ödemelerimiz haftalık olarak yapılmaktadır ve ödeme günü her çarşambadır.
Komisyon oranımız %25'dir.Gizli,saklı başka bir ücret yoktur.
3 farklı yurtdışı bankası ile çalışmakta olan Odeme.net,tüm aksaklıklara karşı kendini hazırlamıştır.
Türkiye'nin en büyük e-ticaret ve arkadaşlık sitelerine ödeme altyapısı sunduğumuzu hatırlatmak isterim.
www.odeme.net adresimizde detaylı olarak yer alan açıklamaların sorularınızı aydınlatacağını düşünüyorum.
Bizlere ulaşabileceğiniz yöntemler :
E-posta: info /at/ odeme.net
Msn: info /at/ odeme.net
Panelden bir görüntü :
Sizlere sanal pos servisimizi tanıtmak istiyorum.
2005 yılından beri ödeme sistemleri üzerinde çalışmakta olan firmamız 1 yıl önce servislerini genel pazara sunmaya karar vermiştir.
2009 yılına kadar sadece büyük organizasyonlara hizmet veren Odeme.net,artık herkes tarafından kullanılabilecek bir servistir.
Her türlü içerik sitelerine sanal pos servisi sağlamaktayız.
Ödemelerimiz haftalık olarak yapılmaktadır ve ödeme günü her çarşambadır.
Komisyon oranımız %25'dir.Gizli,saklı başka bir ücret yoktur.
3 farklı yurtdışı bankası ile çalışmakta olan Odeme.net,tüm aksaklıklara karşı kendini hazırlamıştır.
Türkiye'nin en büyük e-ticaret ve arkadaşlık sitelerine ödeme altyapısı sunduğumuzu hatırlatmak isterim.
www.odeme.net adresimizde detaylı olarak yer alan açıklamaların sorularınızı aydınlatacağını düşünüyorum.
Bizlere ulaşabileceğiniz yöntemler :
E-posta: info /at/ odeme.net
Msn: info /at/ odeme.net
Panelden bir görüntü :