İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ödeme sistemleri ile ilgili..

B

burhan

Misafir
Dünyadaki tüm sistemlerden Türkiyeye transfer: n-pay.com ile mümkün!

N-Pay.com a girin ve ne derdiniz varsa yazın (Türkçe de yazabilirsiniz). Sistem olarak PayPal ın aynısı, arkasında bir Banka olduğu için de yasal ve 10 bin dolara kadar havaleniz sigortalı, bir bakın belki derdinize derman olur: https://n-pay.com

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
N-payın bağlı olduu banka hakkkında bilgi arkadaşlar,Burayla hiç bir ilişkim yok sadece bilgilendirmedir :) :

Sayın İnternet Kullanıcısı,
Özellikle ihracat-ithalat yapan veya çok sayıda kişiye ödeme yapmak zorunda olan, krediye veya teminat mektubuna ihtiyacı olan kişiler için yepyeni ve USA Devlet garantili sistemleri size sunacak bir kurum hizmete girdi:

http://www.bancaturka.com

" Tüccarsınız yada bir şekilde havale, kredi, teminat mektubu işleriniz oluyor,
" İhracat yapıyorsunuz,
" Çalışanlarınıza maaşlarını bankamatik kartıyla ödemek istiyorsunuz,
" İthalat yapıyorsunuz,
" Uluslar arası para transferi çok pahalı geliyor,
" Arkasında kesin garantili bir devlet güvencesi olan bankalar arıyorsunuz,
" Çin, Rusya ve benzeri ülkelere para transferinde zorluklar yaşıyorsunuz,
" Ceplerinizde, valizlerde para taşımak, sınırlarda ter dökmek istemiyorsunuz,
" Bir çok ülkelerin maliyeleri ile problem yaşamaktan çekiniyorsunuz ama "rahat bırakılmak da" istiyorsunuz! Her şeyin "yasal" olmasını istiyorsunuz.

….ve daha bir çok sıkıntınızı biz gerçekten çok iyi biliyoruz ve onlara çözüm üretiyoruz.
Finans ve hukuk uzmanlarımız yaptıkları araştırmalarda hem legal (yasal) hem de pratik çözümlere ulaştılar. Bu çözümleri sizlerle yasal zeminlerde paylaşmak için Banca Turka General Stock Corporation' ı USA' da kurduk:

http://www.bancaturka.com

Neden Banca Turka güvenilir bir kurumdur?
" Banca Turka sadece Amerika Birleşik Devletleri' nin garantisi altındaki (FDIC de Sigortalı olan) Bankalarla çalışır. Çünkü bunlarda sizin paranız, o bankalar iflas etse dahi USA Devleti garantisi altındadır.
" Banca Turka, sırdaş hesaplarla çalışır. Yani paranız ve kimliğiniz ile ilgili bilgiler hiçbir kurum yada kişiye verilmez. Banca Turka çalışanları dahi kimliğiniz ve paranız hakkında bilgiye sahip değildirler. Her şey Internet üzerinden ve çok sıkı elektronik güvenlik altında işleme konulmaktadır.
" Banca Turka' nın çalıştığı internet kredi kartı tahsilat kuruluşları en yüksek seviyedeki güvenlik sistemleri ile donatılmış sigortalı kurumlardır.
" Banca Turka ile hesap açtığınızda paranız riske atılmaz, garanti altındadır ama durduğu yerden de gelir kazanmaktadır. Paranızı her an kullanabilirsiniz.
" Banca Turka tarafından size gönderilecek olan Bankamatik kartlarında hiçbir isim yazmamaktadır. Kartınıza dilediğiniz kadar para yükleyebilirsiniz.
" İşçilerinize, elemanlarınıza veya üyelerinize bu kartları vererek ödemelerinizi çok rahat bir şekilde internet üzerinden yapabilirsiniz. Tüm ödemeleriniz üçüncü şahıs ve kurumlardan gizlidir ve hakkınızda bilgi verilmez.
" Bankalara veya şirketlere güvenmeniz gerekmez! Önemli olan onların arkasındaki Devlet Garantisine ve paranızın sigortasına güvenmenizdir. Paranız hangi banka veya şirkette durursa dursun, Devlet o parayı geri ödemeyi "garanti" ediyorsa rahat uyuyabilirsiniz. Büyük bankaların dahi batabildiği günümüzde "Devlet Garantisi" daha büyük bir önem kazanmıştır.

Hesap Açmak için Nasıl Müracaat Edeceksiniz?
" http://www.bancaturka.com Internet Adresine giriniz.
" Resmin altındaki HESAP AÇMA FORMU linkine tıklayınız.
" Bilgilerinizi giriniz ve Gönder tuşuna bir kere basınız.
" Birkaç gün içinde size yazılı olarak geniş bilgi gelecek ve gerekirse telefon ile aranarak sorularınız birebir cevaplandırılacaktır.
" Tüm yazışmalar Türkçe olacaktır. Kredi Kartı tahsilatı sayfaları ise ingilizcedir.
" Size gelen formları doldurduktan sonra ilk yıla ait üye aidatınız olan 100.-USDoları dilerseniz kredi kartınız ile, dilerseniz banka havalesi veya çek ile ödeyebileceksiniz. Bu ücrete adınıza hesap açmak ve bir adet Bankamatik Kartı da dahildir.
" Bir süre yeterli güven sağlayan üyelere Kredi ve Teminat Mektubu da verilmektedir.
Banca Turka kendisinde kayıtlı müşterilerinin projelerine Finans Desteği temin etmek için de çalışmaktadır. Kredi veya Kredi Mektubu için müracaat edebilirsiniz.
Uluslar arası havale limiti yoktur. Dilediğiniz miktar paranızı dünyanın dilediğiniz yerine gönderebilirsiniz. Bu transferler tamamen legal ve yasaldır. Aslında paranın USA' dan başka yere gittiği yoktur, sadece paranızın miktarına göre "Bankamatik Kartı" veya "Çek Kart" ya da "Electronic Money Order (EMO)" alıcıya sizin tarafınızdan teslim edilmektedir. Alıcının ülkesindeki Bankamatiklerden bu para çekilebilmekte veya alıcıya teslim edilen Çek, ticari sahada para yerine kullanılabilmektedir. Daha ayrıntılı bilgi dilerseniz , internet sitemizdeki Havale Formunu doldurmanız halinde size özel olarak gönderilecektir.
Hiç cekinmeden sorularinizi bize yaziniz: [email protected]

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burhan Bey hiç bir etki altında kalmadan bunları başarabiyor iseniz inceledikten sonra harbi kaliteli müşteriler sizinle çalışmaktan memnun kalacaktır.Bu memnuniyet bizlerin çektiği çek al,çek bozdur gibi zamanımızı gasp eden işlerinde sona ermesi demektir.Debit kart olayını ben burada neteller.com sayesinde kullanıorum sorunsuz şekilde.Sizin debitkart fees iniz de ort bi oran.Benim düşüncelerim bunlar arkadaşlar.

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ha birde :) Şu anki durumda ben burayla çalışırmıyım... Hayyıırrr...

S

Sticks

Misafir
Cypher sana tamamen katılıyorum.

En basidi şu var ki :
Profesyonel ve güvenilir diyorsun bu işin içindeyiz filan muhabbetleri geçiyor olsa da n-pay.com daha 1 senelik bile değil.
Site içeriği berbat , hiçbir şekilde bilgi edinemedim. ingilizcem olmasına rağmen bir bölüm türkçe başlıyor ve aynı konunun devamı ingilizce devam ediyor.

Bu yazılımları , yani scriptleri kolaylıkla yaptırtabilir yada gelişmiş bir programcı kendi yapabilir . Şu var ki sitelerde tasarım denen birşey yok. En azından simple yani basit tutardın ama göze hitap ederdi. Unutma ki bir sitenin güven sağlaması için o sitenin tasarım da önemlidir.

Ya uzun bir konu, öncelikle kullanıp da başına dert alan olursa gelsin. Olmazsa da gelsin ne mutlu bize görürüz.

Valla diyorum bu sistemden hiçbişe anlayamadım n-pay üyeliği ücretsiz ama debit card $25 (tamam kart için hak veriorm ama) bancaturk mu ne , nerden çiktı bunu pek çözemedim.

Neyse . Bakın siz kullanıcılara tavsiyem , bildiğiniz ve diğer insanların da kullanmakta olduğu sistemlerden şaşmayın.

Paypal ödeme yapmıyor olabilir ama inanın onu da kenara atmayın o da lazım olacaktır.

S

Sticks

Misafir
Bakın bir webmaster için gerçekten paypal önemlidir .
Bu adımları takip ederseniz çok kolay işlemler yaparsınız. Nerden biliyorsun derseniz, şu an aktif tüm sitelerim (yaklaşık 40 kadar site) hepsi yabancı sitelerdi, gerek domain gerek yazılım vb birşeyler almak için paypal lazımdı ama türkiye'yi kabul etmediiinden çok eksiim vardı. Şimdi çok işime yarıyor. Evet nakite çeviremiyorum ama şu var ki 2checkout kullanıyorum. istediğim kadar satışı 2checkouttan yapıyorum , wire ile ödemem gelio 3-4 günde sonraki ödemeleri paypalla alıyorum internete kullanıyorum.

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sticks in dedigi gibi https://n-pay.com pek guven vermiyor. Yari turkce yari ingilizce karmon corman.
Ingilizce metinlerin cogu baska sitelerden alinmis. Paramizi emanet edecegimiz yer baska yerlerden birsey calmamali (metin bile olsa)
Bence UZAK DURUN

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya bide orda(bancaturka.com altta) burhan adında birinin sanırım üstde tanıtımı yapan arkadaşın fotoğrafını gördüm :) Abi ben bu fotoğrafı biyerden tanıorum.Cesur ve Güzeldemi oynamıştı yoksa Yalan rüzgarındamı bi jönün fotoğrafı sankim :p

H

hbustun

Misafir
Paypaldan para transferi için dürüst akıl hocası aranıyor

:confused: Arkadaşlar ben Ebay üzerinden satış yapmak istiyorum. Pullarımı ve el işi incik boncukları Amerika'lılara açık arttırma ile satmak istiyorum.

Sorunum şu; Paypal aracılığıyla satış yapınca, paypal hesabımsda biriken paramı Türkiye'ye göndermenin veya türkiyeden bir bankamatik (ATM)'ten çekmenin yolu nedir.

Lütfen "Bu söylediğin mümkün değil" demeyin, çünkü bunu yapan ve nasıl yaptığını sır gibi gizleyip benden komisyon isteyen tanıdıklarım var. Bir Freedom Card sahibi olmak için http://www.anonymous-cards.com/ adresine başvurdum ve 98 $ (artı 15$ western union ile gönderme parası) Litvanya'ya gönderdim. Yaklaşık 1 ay oldu ve kartım gönderilmedi, dolayısıyla DOLANDIRILDIM. Siz aynı hataya düşüpte çarpılmayın diye bu sitenin adresini burada verdim.

Paypal sisteminin ödeme yaptığı bir anonim kart (Freedom Card) veya benzeri bir sistemi kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Bilgisi olanlar ve benim gibi dolandırılanlar da bu konu altına yazarlarsa sevinirim...

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ukraynamı dedin.Abi adamlar seni sokakta görse ve yabancı olduunu anlasa seni kesip paranı alırlar.Böle adamlara nasıl güvenirsin ya :( Sana geçmiş olsun. Paypal olayını inşallah çözecek bişiler bulucaz

H

hbustun

Misafir
Bu işi doğru dürüst bilen ve yapan hiç kimse yok mu?

:confused: Arkadaşlar, herkes bir komisyondur tutturmuş gidiyor. Neden bilginizi paylaşmıyorsunuz? Paypal daki paranızı almak için hepinizin amerikada bir arkadaşı mı var? Bunun başka bir metodu yok mu?

Bu bancaturka mıdır nedir onun vereceğini varsaydığımız banka kartı paypal da geçer mi?

Günlerdir forumları aşındırdım bir tane desen bu konuyu doğru dürüst anlatma mertliğini gösteren adam bulamadım. Herkes "ben exchange yaparım komisyonumu alırım" diyor. Bilgiyi paylaşmayacaksanız forumlara neden yazıyorsunuz???

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Komisyonu alırım demesinin sebebi.Exchange yapan kişide biyerlere komisyon veriyor.Kimse burda soyguncu yada art niyetli değil arkadaşım bunu bil yeter.

H

hbustun

Misafir
Hiç kimse ömür boyu bir başkasına bağımlı kalmak istemez

:confused: Ben kimseye soyguncu demiyorum zaten.
Hiç kimse ömür boyu bir başkasına bağımlı kalmak istemez.

Yani başkasına komisyon ödüyor dediğin kişiler paypal parayı bir şekilde türkiye'ye getiriyorlar. Şahısa güvenmek bu zamanda akıl işi değil.

Paypal da geçen ve denenmiş güvenilir ve kullanılmakta olan bir Debit Card veya Freedom Card yok mu? Bunu kullanan hiç kimse yok mu?

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
500 usd verip USA da açarsın bi hesap (sana uluslararası finans şirketleri büyük ihtimalle bu fiyatı çıkartır.Üstdeki bancaturkada tel+fax+design işini bitirse oda bu katogoriye girebilir :) ) Ordan paypal paranı o elemanların adına açtıı hesaba aktarır debit yada çek olarak alabilirsin. Forumda biyerde o sistemin adresi vardı.

H

hbustun

Misafir
ilgilendiğin için teşekkür ederim

Anlaşılan o ki şu an için güvenilir ve paypal da geçerli olan bir debit card veya freedom card sahibi olmak imkansız.

Sanırım amerika'dan bir tanıdık aramaya başlayacağız :( O tanıdık da bize güvenip kendi adına çıkaracağı kredi kartını gönderecek, ya da biz ona güvenip paramızı ona göndereceğiz...

Neyse en iyisi bir süre daha beklemek (Beklemek de sorun değil ama bu paypal'a güven olmuyor ki kardeşim, bir bakıyorsun sırf Türkiye'de yaşıyorsun diye hesaplarını bloke edip paralarına el koymuş)...

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bak bu doğru.Paypal a güvenmek zor ama alternatifler yaygınlaşmadıkça mecburuz.Mesela neteller.com benim en çok yaygınlaşamasını istediğim sistemlerden biri. Debit kartda 15 günde elinde.Ama sadece qumar siteleri kulllanıor.Diğer kullanıcılara yayılmamış.Aslında havale işlemlerinde çok iyi olabilir.

S

Sticks

Misafir
Valla Paypal'a güvenmek zor değil. Şu an benim daha 2-3 aydır hesabımın aktif olmasına rağmen 20 den fazla verified müşterim var ve bayağı da hesapta para var . Şunu söyliym ki Paypaldan hiç şüphe duymuyorum çünkü sırf Türkiyede yaşıosun diye kmsenin hesabını bloke edemezler . Böyle saçma birşeyin olması imkansız çünkü paypal'ın bir sözleşmesi var ve bu sözleşmeye hem paypal hem siz katıldığınızdan öyle kafalarına esip de bloke edemezler. Her ne kdr insanlar nette kendini güvenli hissetmese bile Internette de yasalar çok ilerlemiş durumda . Gerek Türkiye gerek avrupa-amerika ülkerlerinde. Eğer ki gün gelir paypal paranıza haksız şekilde paranıza el koymaya kalkar vede soruna çözüm bulamazsanız
http://www.ifccfbi.gov/index.asp
Internet Yasadışı işler merkezi ve FBI'ın ortak çalışması bu site.

Eğer ki bir kişi paypal sözleşmesine aykırı iş yapar da hesabına bloke konar sa valla helal olsun Paypal'a ii de yapar. En azından kimilerine adam gibi çalışmayı öğretir bir daha da yanlış yapmamayı öğrenir. Şahsen ben bile paypal'ın yapılmaması gerekenler şartnamesinden birşey yaparsam benim de başıma gelir inşlh. Örneğin , illegal satışlar, satışı yasak ürünler (saks ürünleri -galiba- , uyuşturucular veya gurubu, vegas ile alakalı vb) satılması sonucunda hesap kapanır.

Bu arada Paypal için amerikada banka hesabına ihtiyaç olduğundan paypal'a sorduğumda şöyle bir cevap aldım . Tahminimce paypal kullanıcıları ingilizce biliyor olduğundan Türkçeye çevirmedim , vaktim de yok paypal'ın ödemeler ve bankalar ile alakalı ufak bir açıklaması :

Although we are not able to recommend a particular bank, PayPal has
been given approval to provide the FDIC's website to customers. You can
access this website at http://www.fdic.gov/

This website does not endorse specific banks, but provides listings and
U.S. bank information to help you make an informed decision about the
best U.S. bank for your needs.

Kolay gelsin. Başlığı takip edemicem , bana bişe sormak isteyen öm atabilir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.