İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ödeme yapan ciddi bir mail sponsoru

B

batuhanu

Misafir
Arkadaşlar önerdiğiniz ödeme aldınız mail sponsorları neler yazarmısınız?

P

Parae

Misafir
paraevi.com adresindeki oku kazan sitelerinden moon-mails hariç hepsinden ödeme aldım ... MistyAndSams'i şiddetle tavsiye ederim ..

B

batuhanu

Misafir
teşekkürler peki bu mypayclicks.com ve tyliapays.com dan ödeeme alan varmı

B

batuhanu

Misafir
Mypayclicksden ne kadar kazandın kayıt olalı 2 gun oldu toplam 0.1$ lık iş verdiler bu hızla gidersem 2150de cek gelir herhal, parae sana kac tane gelio gunde? Aynı sey allyousubmittersdada oyle gunde 6 tane mail gelio toplam 0.3$ ayda 9 dolar edio komik bu gelirler ya, keske cj olsa hala toplam 4000$ dan fazla kazandırmıstı cj bana..

P

Parae

Misafir
Ben kendim hiç aktif olamadım mypayclickste ...

Ama 2.5$ olcak bu ödemeyide alınca ... AYS ile uğraşma bence 30 kişiden 5 kişiye ödüyor ... (ortalama)

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anahost walla helal olsun sana :)
Ben, 98 yılından beri üyeyim ve 650 alt üyem var. Hesabım da biriken para sadece 15$ :) Dediğin gibi adamlar çok sağlam ama galiba bizim ref'lerde iş yok? hemen hemen hergün yeni bir alt üyem olduğuna dair mail geliyor ama para da olduğu yerde sayıyor.
Birde allcommunity var, bu adamlarda 80$ birikti ve olduğu yerde kaldı! Ne mail yollayan var, nede alt üye olan. Galiba bunların yesmail ile araları açıldı :(

pilawci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sizin reflerde iş yok sanırım evet. Geln maillere tıklamıyorlar demek ki.
Benim sırrımı paylaşayım: Kontrol panelimdeki ilgi alanları kutucukları var ya 20 tane kadar onları sık sık değiştiriyorum, otomobil kadın bilgisayar konuları sabit onlar en çok mail gönderilen başlıklar. Referallerimde bunu herhalde yapıyor ve gelenlerede tıklıyorlar galiba :)

Ama artık bu sistem çok sıkıcı yani spam maillerin içinden bu mailleri seçip okumak cazibesini kaybetti , adhearus ,google , clicksor gibi sistemlere yoğunlaşacağım artık.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.