İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ödeme Yapan Türk Sponsor Yokmu?

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yeter artık aptal oldumrandevum a üye oldum clickleri saymıyor omnweb e üye oldum güyaa 2 günde bir güncelleniyomuş tıklamalar 5 gün oldu hala 0 allah aşkına biz kime güveneceğiz önereceğiniz sponsor yokmu türk veya türkiyeye ödeme yapan....

M

maxxlist

Misafir
gittigidiyor.com var... ödeme yapıyor.. clikleri birascık eksik saydığı söyleniyor ama tam bilemeyeceğim.. clik başı 3 YKR veriyor... min. ödeme 50 YTL ...

yalnız yolladıgın kliklerden bir kısmında ziyaretçiler üye olmak olmak zorunda; yoksa verimsiz reklam gerekçesinden dolayı anlaşmayı kesiyor..

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ultrasponsor.com ben kullanmadım daha ama ödemelerini tıkır tıkır yapıyormuş.

M

MaNyaQuE

Misafir
ismozalp' Alıntı:
yeter artık aptal oldumrandevum a üye oldum clickleri saymıyor omnweb e üye oldum güyaa 2 günde bir güncelleniyomuş tıklamalar 5 gün oldu hala 0 allah aşkına biz kime güveneceğiz önereceğiniz sponsor yokmu türk veya türkiyeye ödeme yapan....

omnweb küçük bir kuruluş olduğu için tabiki de saymayacak işine geldiği gibi yapcak istediği kliği saycak istemediğini saymıcak...randevum zaten dolandırıcının kralı...

benden tavsiyeler

Gittigidiyor.Com
: bence Türkiye'de üstüne yok şuan için ne iyisi bu napalım yakında bende paramı alıcam nasip olur 1 hafta sonra...sadece tıklayıp para kazandırmayan ortaklara şamarı basmıyo değil

Kitapyurdu.Com : Tıklamalı ve Satış komisyonlu olduğu için iyi bence iyi de kazandırıyor boş boş oturcağına her pc yi açtığında 1 dk ni ayırarak 11 sayfa gezip 5 kuruş kazanabilirsin...

Bonuspara.net : Büyük bi forumda gördüm reklamını ve bende kaydoldum iyi bir sistemi var ben denemedim ama iyi sanırım...(ama ilginç bişey var biri google adsense reklamı eklemişler arasıra sitende google adsense reklamı çıkıyor bence bu site sahiplerinin işi adamlar google reklamından çok kazanıp daha azını size bırakıyo...bi ilginçlikte ne kadar kazandırdığının bilinmemesi)

iyi kazançlar...

M

maxxlist

Misafir
gitti gidiyor ödeme yapıyor bugun aldım...
ultra sponsor da ödeme yapıyor...

diğerlerini hiç kullanmadım daha...

M

MaNyaQuE

Misafir
kitapyurdu ile ilgili birşey daha ekliyeyim...satış komiyonlu ya da satış ve tık komisyonlu olarak iki seçenek var... ben 4-5 ay önce kaydolmuştum tıklamalıyı direk kullanabiliyodun ama herkes durmadan tıkladığı için şimdi uygulama değişmiş bi arkadaş söyledi o da 1 ay önce kaydoldu tıklamalı ve satış komisyonlu ortaklıkta ilk kaydolduğunda tıklamalıyı kullanamıyormuşsun 5 kitap sattırdıktan sonra hem tık hem satışı kullanabiliyormuşsun...

M

maxxlist

Misafir
ultrasponsor reklam sitesi... zaten üye olursan direk anlarsın çok basit bir sistemi var... tıklama ve pop up a para kazanabiliyorsun.. bunun yanında satış v.b. başka şeylerde var.. git bak bence..

Not: 2 gün öncede ödeme aldım...

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kitapyurdu tavsiye etmem. kocaman kodunun kapladığı yer açısından ve site açılışında çıkarttığı sorunlar ve yavaşlık açısından.
gittigidiyor ödeme yapıyor tavsiye ederim.
randevum ilk başladığında çok iyiydi fakat sonradan yetersiz kaldı ve bu yetersizliği tıkları saymamakla ve yaşın yanında kuruyu da yakmakla kapatmaya çalıştı ve hala da çalışıyo.
turkbride var ona da bakılabilir. gerçi çok amatörler ama bi kez ödeme aldım. forumda ödeme aldığını söyleyen çok kişi var.
önemli olan zaten site içeriğine uygun sponsor kullanmak.

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ultrasponsor hem tıklama hemde pop-up açtirmaya musade ediyormu?
reklam olarak gittigidiyor, randevum.com gibi siteye banner veya kodmu eklenıyor kullanan varsa bunu detaylı sekilde açıklayabılırmı hatta örnek bi site gösterirse iyi olacak.

F

Flasci

Misafir
Bugune kadar Turk sponsor olarak Amedya ve Yesil-Kart tan odeme aldim. Ama artik Amedya odeme yapmiyor,webmasterlerin parasinin uzerine oturuyor. Yesil-Kart odeme yapiyor ama oda sorumsuzca davraniyor...

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
randevum.com ödeme aldim kullaniyorum
kimdiro.com/ortak ödeme aldim kullaniyorum
kitapyurdu.com yer kaplamasi icin kullaniyorum :)
amedya.com ödeme aldim kullaniyorum
gittigidiyor.com ödeme aldım günde 3 ytl kazanmam cok geldi üyeligimi iptal ettiler.
kitapciniz.net yeni denemedim kitapyurdundan cazip gelebilir

M

maxxlist

Misafir
Duman' Alıntı:
ultrasponsor hem tıklama hemde pop-up açtirmaya musade ediyormu?
reklam olarak gittigidiyor, randevum.com gibi siteye banner veya kodmu eklenıyor kullanan varsa bunu detaylı sekilde açıklayabılırmı hatta örnek bi site gösterirse iyi olacak.

evet hem tıklama hem pop up a izin veriyor... iksini aynı sayfaya koyabiliyorsun.... gittigidiyor ve randevum gibi kodu alıp sitene koyuyorsun sistemi gayet basit, yani açık...

S

SeoAmo

Misafir
Merhabalar,

Sizlere ilk ay ödememi aldığım ve ismini birçoğunuzun bildiği hostcini.com 'un ortaklık sisteminden söz etmek istiyorum.

Öncelikle tek aşamada sisteme üye oluyorsunuz. Üye olur olmaz 10$ BONUS veriyorlar. Sitenizin içeriği uygun ise üyeliğinizi birkaç saat

içerisinde onaylıyorlar.

Dilediğiniz ürün grubundan (hostnig, domain, reseller v.s.) reklam türünü (banner, text, text link v.s) seçip, kodu sitenize ekliyorsunuz.

Sizin kodunuzdan sipariş verip ödeme yapan her kullanıcıdan %20 kazanıyorsunuz. Ayrıca sizin referansınız ile üye olan tüm alt üyelerden %5

kazanıyrsunuz.

İşin güzel tarafı ortaklık için 3 seviye var. Yeni üye olan biri 1. seviyeden başlıyor. Yaptığı 25. satıştan sonra 2. seviye oluyor ve artık

%20 değil %25 komisyon kazanıyor. Daha sonra yaptığı 50. satıştan sonra %25 değil %30 komison kazanıyor.

Ayrıca ödemeleri almak için 1 ay beklemenize gerek yok. Ödemeleri haftalık yapıyorlar. Komisyon miktarınızın 50$'ı geçtiği her hafta ödemeniz

yapılıyor.

Ödemeler banka havalesi ve paypal ile yapılıyor.

Siteyi gezerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Herkese bol kazançlar...

http://www.hostcini.com/ortaklik/ide...ate.php?id=100

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
omnweb hiç uğraşma adamlar kandırıyor tıklamaları kabul etmiyor denedim ben msnemde 10 kısıye adresımı verdım dedım orda su bannera tıklayın dıye acılınca 4 sayfa gezın dıye 4 gun sonra hesabıma baktım 0 dı

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
gene en baba sponsor google adsense ben insan oğlunun nakor olduğuna inanıyorum googlenin verdiği tık başı odemeyi hangi sponsor veriyor birisi bana soyleyebilirmi ben kendi şahsıma aylik 300$+ kazanıyorum google adsenseden

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google adsense bencede bi sitemde hem google reklamı var.
hem gittigidiyor günlük adsense 2 dolar kazandırırken gittigidiyor 500 ykr yapmıyor.bide resimli reklam olduğu halde..

http://www.tele.com.tr/affiliate

bunu deneyin bende yeni başladım..tık basına 0,30 ykr veriyolar.Ama peşin 5 ytl veriyolar..

masterdolar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türk elbette denemez ama türkçe içerik sunan ve herkesin kullandigi
siteye imzandan ulasabilirsin :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.