İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ödememi aldım.

B

BelevianChaos

Misafir
aç kalırım. o üçkağıtçıya 1 lira kazandırmam. 57 tanecik kazanır kafamı yastığa rahat koyarım. neme lazım..

B

BelevianChaos

Misafir
yeterlinin sahibi vardı mehmet. bu telefondasifrede onun. ben sevmem milletin hakkında böyle yorumlar yapmayı. araştırın soruşturun görürsünüz zaten. yüksek ihtimalle üstte yazan da onun adamıdır veya odur. kayıt olur olmaz reklam yapanı ilk kez gördüm yani.. neyse banane. işime bakarım ben.

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşlar bu telefon olayı ne iş ? İlk eli türkiyemi yabancı ülkemi ? lütfen biri bilgilendirsin. İyi sistem.

F

f2r4t

Misafir
Belevian, ne reklamı?

Ben telefondasifreden paramı aldım, sahibini tanımıyorum Cüneyt Beyle muhattabım ben.

Siber, bazıları passwordbyphone.com'dan alıyor, ya daonun resellerları varmış yuklupara.com gibi. Telefondasifre.com'da ilk eliz yazıyor. Zaten farkı sitelerden anlaşılıyor.

Ben paramı kazanıyorum,aslan gibi de ödüyorlar.

Belevian, bu aradaa passwordbyphone ile de görüşmüştüm üye olmadan Türkiye hatları kapalıymış 10 gündür nasıl 57 tane sattın?

B

BelevianChaos

Misafir
bende aynen aslanlar gibi cekiyorum. bugün coştum zaten iyice. allah daha çok versin kardeş ne diyeyim. herkes özgür güvendiği yerle çalışmakta. bol aramalar. soruna ben cevap veremem yetkililere soruver. babalar gibi döktürüyorum ben türkiyeden. bu arada sizin siteler phonebypasswordun aynı. göz var nizam var. heh

kolay gelsin

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben telefondasifre.com u falan bilmem ama yuklupara.com un yetkilisine msn de örnek sitelerine 30dk hatırlatmasını yazmalarını rica ettim.Şimdi siteyi açtım belirttiğim uyarıyı hemen yazmış siteye.Gerçekten kaliteli bir sistem gibi gözüküyor.Adamlar bu işi ciddiye almış gibi görünüyor..;)

F

f2r4t

Misafir
Belevianchaos, aradım numarayı 70-80 kontorum gitti. Sitede 3,5 ytl yazıyor?Onu da düzeltsinler istersen.

Nerdeyse 10 milyon bir arama ve 65 kuruş?

F

fenerli

Misafir
yine de şahlanıyoorr amann

üç kağıtla beş kağıtla para kazanmaktan ne gibi bir zevk alıyorsunuz anlamak pek kolay değil.

B

BelevianChaos

Misafir
f2rat cep telefonundan aradıysan allah akıl fikir versin zaten. ben kendi evimi aramıyorum cepten adam uluslararası arıyor. ey allahım

F

f2r4t

Misafir
Hattımın uluslararası görüşme ücreti evden aramadan düşük. Evden arasam deme 15-20 milyona çıkamayacaz altından ay sonunda :). Sorumlu olan biraz insanlara milyarlık faturalar ödetmeyip yine üçkağıt ile. Sonra biz işsiz kalıyoruz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.