İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ödev Sitesi için 81 ilde bayiler aranmaktadır. Dolgun ücret kazanma şansı.

evermp3

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
Merhaba,

Yeni çıkarttığımız iki çeşit ödev sitesi abonelik kutusu için %100 gelir elde etmek isteyen pazarlama gücü yüksek kişiler aranmaktadır.

Türkiyenin her yerinde istediğiniz her yerde ürünleri pazarlayabilir kendinize ek gelir sağlayabilirsiniz.

Yapılacak iş ve niteliği nedir?
Firmamızdan alacağınız 9cmx9cm yani cep boy şifre kutularını İnternet cafe, Market, Kırtasiye, Okul Kantini... kısaca Öğrencilerin Uğradığı heryere pazarlayıp sattığınız her bir Yıllık Abonelik Kutusundan 5 TL, Sınırsız Abonelik Kutusundan 10TL kazanacaksınız.

Kazançlarınız anlık olacak ve gün sonunda hesap görülüp size verilecektir. Kesinlikle hiçbir kesinti söz konusu değildir.

Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için lütfen pm atınız MSN adreslerinize belirtmeyi unutmayınız.

Şirket Adresimiz: Beşiktaş / Dikilitaş olup Türkiye genelinde pazarlamak isteyen arkadaşlara kutular ve görseller kargo yoluyla gönderilecektir.

Firma Faaliyet alanı: Eğitim ve Danışmanlık Şirketi Ödev Sitesi Hesapları...
Not: Eğer Kırtasiye, İnternet Cafe, Market, Okul Yakınında Herhangi Büfe Dükkan gibi firma sahibiyseniz bu ürünleri %50 ucuza alma hakkınız var bu sayede %100 kar etmiş olacaksınız. Lütfen iletişim kurunuz...

Şifre Kutusu Örneği:
omurlukka.jpg
yllkk.jpg


Gönderilecek Afiş Örnekleri:
[Dilerseniz bu afişlerin büyük boyuttaki jpg dosyalarını isteyerek kendiniz çıktı alabilir ve satışa başlamadan önce duvara veya cama asarak piyasa yoklaması yapabilirsiniz. Almak için soran oluyormu diye merak edenler için...]

afisduzk.jpg
afisyank.jpg


Bayi sayfalarımız aktifleşmiştir güncel kampanya ve duyuruları buradan da takip edebilirsiniz:
b2b Bayi Giriş Sayfası

msn-logo.gif
Msn: [email protected]
 

osahin

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ekim 2006
Mesajlar
4,978
Reaction score
34
Konum
kalbinizden :p
MEB bir ara ödev sitelerine karşı yaptırımlar uygulayacağını duymuştum, mevzuata aykırı bir durum varmı? Son durum nedir ödev siteleriyle ilgili?
 

evermp3

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
bilgi mesajı

MEB bir ara ödev sitelerine karşı yaptırımlar uygulayacağını duymuştum, mevzuata aykırı bir durum varmı? Son durum nedir ödev siteleriyle ilgili?

.M,E,B, vit amin çıktıktan sonra bunu demesi manidardır. herkesi Birvitamin almaya yönlendirmek için buna alette olmuş olabilir. veya vit amin yandaşları vit amin reklamlarını o şekilde yaptılar.

Vit amin serbest herkes üye olsun :) ödev siteleri yasak öylemi ? bu yalana kanmayın tamamen ticaret işbirlikçiliği

Kaldıki bir kurumsal firmanın ticari işleyişini engelleyecek haberlerde bulunmak sduçtur ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk bu konuyla ilgili. Haber asılsızdır. İnternette yayın yapan sanal kütüphane olan vergisini veren bir ödev sitesini engelleyecek hiçbir güçte yoktur.

Bununla birlikte meb kendi sitesinde ödev sitesi diye aratın bakın karşınıza gelen okul sitelerinde nekadar çok ödev sitesi linkleri var?

Özetle konuyla ilgili hiçbir kısıtlama söz konusu olmayıp, tamamen ticari işbirlikçilik söz konusudur. Bütün öğrenciler ödev sitelerinden doya doya faydalanabilir. Ödev sitesi deyince hazır ödev akla gelmesin. Sanal bir kütüphanedirler.

Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için lütfen pm atınız.
 

evermp3

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
konu dışı yazılan mesajların benimkide dahil silinmesini ytalep ediyorum moderatör arkadaşlardan ilanımız hala güncel olup taleplerinizi bekliyoruz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst