M
maximp3
Misafir
clickxchange.com > çok kazanıyorum burdan. 5. aydayım 1000$ ı geçmek üzereyim. 700$ a yakın bir kısmın çek ile aldım. paso click e çalışıyorum. iyi veren yerler kısa sürede iptal ediyo beni. bazende 10 cent veren bi yer buluyorum aylarca devam ediyorlar benimle çalışmaya. neye göre iptal ediyor ötekiler anlamıyorum.
affili.net > şu webmasterplan. hakkaten dürüst adamlar. beni üyelikten attılar ama paramıda gönderdiler
şimdi yine üyeyim.
compactbanner > tek kişilik dev ordumu diyim ne diyim. bir adam yönetiyor sanırım burayı. 2 ayda kazandığım 187$ ı ne büyük zahmetlerle aldım. tam 5 defa yolladı adam çeki nerdeyse kanka olacaktık
. artık kullanmıyorum çünkü reklamların açılması 30 saniye filan sürüyor. saybyebye.net ile aynı kadro desem yanlış olmaz. hatta aynısı.
cj.com > herkesin malı götürdüğü ama benim tek kuruş alamadığım en büyük firma çok param gitti burda Allah belalarını versin.
bride.ru > bakalım deniyoz. gönderirler heralde.
adpowerzone.com > cpm e 4$ ... imneler pop-up ları az sayıyor ama olsun. 50$ ı geçtim bekliyorum. burayı kullanan büyük siteler var. heralde gönderirler.
daha sürüsüne bereket var böyle ama cxc ve affili yi tek geçerim çok baba firmalar bunlar.
icq dan gelinde iice bilgi paylaşımı yapalım
> icq : 140238
affili.net > şu webmasterplan. hakkaten dürüst adamlar. beni üyelikten attılar ama paramıda gönderdiler
compactbanner > tek kişilik dev ordumu diyim ne diyim. bir adam yönetiyor sanırım burayı. 2 ayda kazandığım 187$ ı ne büyük zahmetlerle aldım. tam 5 defa yolladı adam çeki nerdeyse kanka olacaktık
cj.com > herkesin malı götürdüğü ama benim tek kuruş alamadığım en büyük firma çok param gitti burda Allah belalarını versin.
bride.ru > bakalım deniyoz. gönderirler heralde.
adpowerzone.com > cpm e 4$ ... imneler pop-up ları az sayıyor ama olsun. 50$ ı geçtim bekliyorum. burayı kullanan büyük siteler var. heralde gönderirler.
daha sürüsüne bereket var böyle ama cxc ve affili yi tek geçerim çok baba firmalar bunlar.
icq dan gelinde iice bilgi paylaşımı yapalım