İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

of of yahu bıktım bu... :D

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
karışık şeyler aklıma gelen ve ögrenemdiklerim vb...
1.facebook nasıl yönetiyorlar nasıl kontrol ediyorlar duduguma göre hphp diye bir dil yazmıslar ve bunu biz göremicegimiz için vb...
2.bu programlama dillerinin anası nedır nasıldır nasıl oluyor bilgi doğru düzgün yok
3.windowsun her surumunde con dosyası neden oluşturlamıyor nedeni araştrdım dogru duzgun bir cevaba ulaşamdım (artık bu bilgatesin beynini açmak okumalk lazım buda imkansız)
4.facebook heklenirmi eve çok açıgı var bunlardan birisi her kullanıcının profiline girmek için verilen şifre **** buda facebook mühendilerine ayit bir şifre
ayrıca facebook kapatılmazssa yada heklenmezse siz sitelerinizi unutun kimmse uye olmaz eğer bir açık bulursam facebook diye bişi kalmıcak ortalıkda
galıba hayel ama olsun denemk gormek merak lazım
5.forum iyinet den menunum burdan çok guzel bilgiler buluyorum birde şu facebook sayfa satısları felan olmasa çok iyi olcak :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
liseli-15.jpg

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Mathi blogspot engelli baba :S Hacı con dosyasını forumda ara istediğini bulursun. Dinçer hocam açıklamıştı ;)

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
blogspot engellimi bende sorun yok giriyorum dns kullanmıyorum bu arada

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
con kodlama dilinde bişeyi ifade ediyor o yüzden koyamıyorsun dosyalara o adı ,bi kaç ad daha koyamıyorsun onla beraber

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
yahu dosya oluşuyor ama cmd komutuyla ama ben gercek hikayesini ögrenemk istiyorum

UquR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bu hayal perest arkadaşımız con dosyası diye araştırmış internette bilgi kirliliği olduğu için bir çok sitede işte şöyle özel bir açılımı var şöyle çok özel birşey o yüzden oluşturulamıyor gibi saçma sapan şeyler yazıyor kendini kaptırmış CON windowsun kullandığı sistem klasörünün adı olduğu için açamıyorsun o isimde o kadar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5