İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ofise Dolgun Ücretli Webmaster Alınacaktır..

RebeLLious

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Ağustos 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Merhaba

Kadıköy-Altıyolda faaliyet gösteren firmamıza

WEB SAYFASI TASARIM & PROGRAMLAMA DEPARTMANINDA GÖREVLENDİRİLECEK ;

PHP konusunda tecrübeli, MySQL ve CSS deneyimi olan
Adobe Photoshop, Macromedia Flash ve Macromedia Dreamweaver Programlarını kullanabilen

Webmaster Alınacaktır.

MAAŞ + YOL + YEMEK + SSK

ÇALIŞMA GÜN VE SAATLER ;

HAFTA İÇİ : 09:00 - 18:00

CUMARTESİ : 09:00 - 13:00

MAAŞ : 1100 TL dir + 100 TL YOL+100 TL YEMEK = 1300 TL

Ayrıntılı Bilgi Ve Randevu İçin :

Turgut DEMİR

0541 363 89 79


NOT: İletişim için bana telefondan ulaşabilirsiniz..Pm lere geç cevap verebilirim...Siz çağrı bırakın ben size dönerim.
 

Angelo

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2004
Mesajlar
9,603
Reaction score
111
Konum
AZ
PHP konusunda tecrübeli ve o programları kullanabilen birisi, freelancer.com dan orta ölçekli iki iş alırsa ayda 700 dolar kazanır. Geri kalan günlerde de sevgilisiyle emirgan korusunda gezer. Sizin ofiste daha güzel kızlar yoksa o iş olmaz gibi.
 

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Temmuz 2004
Mesajlar
1,920
Reaction score
36
PHP konusunda tecrübeli ve o programları kullanabilen birisi, freelancer.com dan orta ölçekli iki iş alırsa ayda 700 dolar kazanır. Geri kalan günlerde de sevgilisiyle emirgan korusunda gezer. Sizin ofiste daha güzel kızlar yoksa o iş olmaz gibi.

hahahhaaaa
koptum ya bu güzeldi işte :)
 

PutTLD

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Haziran 2010
Mesajlar
661
Reaction score
13
Merhaba,

Daha üniversiteden yeni mezun olmuş kişiler bile net 1000 - 1250 tl maas alıyor.

Siz tecrübeli eleman arıyorsunuz, malesef bu fiyata bulabileceğinizi sanmıyorum, amacım sizi eleştirmek değil sadece bu fiyata olmayacağını anlatmak istedim.

Web sitesi sadece 1 sayfa tasarımını(tecrübeli biri) 100tl'ye yapıyorlar ve 1-2 günlük iş bunu yapmak.

Angelo nicli moderatöründe belirttiği gibi ayda 2 iş alsa zaten o parayı hayli hayli cıkartır ve kendi kendinin patronu olur.

iyi geceler.
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
Herkes iyi güzel söylemiş, hatta bu yazılan eleştirilere bende katılıyorum ama freelance çalışan çoüu kişinin düzensizliği ve tecrübe eksikliği yüzünden belirttiğiniz parayı kazanması kolay değil. Forumlardan tanıdıgım, ajanslardan tanıdıgım onlarca kişi hep böyle der ama ya telefonları kesilir zırt pırt ya da kontörleri olmaz. Geri kalan ihtiyaçlarından bahsetmiyorum bile. Tabi ki işini gücünü gerçekten hakkıyla yapanlarda var ama onlar için demiyorum zaten, çünkü çok az sayıdalar.
Kısacası, zaten kime sorsan yukarıdakileri bildiğini söylediği için adamda haklı yani :D
 

zubar

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
1,182
Reaction score
23
ben normalde çalışıyorum.ek iş için bizim mahalledeki kahvede çalışayım dedim.akşam 4 gece 12 700 lira verdi ben 1000 tl istedim öylece kaldı.çünkü ramazanda sahurdan iftara 1000 lira alıyordu ordan çıkan arkadaşım.

yani kısaca vasıfsız olan mahalledeki ayşe teyze bile apartmanın altındaki textil atölyesinde bin liraya çalışıyor. tecrübeli webmasterın alması gerekeni siz düşünün
 

RebeLLious

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Ağustos 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Merhaba

Herkes kendince yorumlarında haklı ama bir de bu işi işveren tarafından düşünün..

Örneğin müşteri size dönüyor ama siz webmastera ulaşamıyorsunuz (Bunu herkes anlamında söylemiyorum)
Telefonla ulaşamıyorsunuz ve msn de de online olmasını ve müsait olmasını bekliyorsunuz..bizim isteğimiz ofiste bizimle beraber olsun,yardım anlarında irek müşteriye geri dönüş yapabilelim ve müşteri memnuniyeti sağlayalım..

Sonuçta herkesin kendi kararıdır saygı duyuyorum..Bir de olayı bizim açımızdan düşünmenizi isterim..,

Herkese Kolay Gelsin...

Not : Bu arada maaş tekliflerinizi bekliyorum...
 

rodnoc

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2007
Mesajlar
16
Reaction score
0
ben 1000 veriyim gel sen çalış yanımda :)
 

osahin

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ekim 2006
Mesajlar
4,978
Reaction score
34
Konum
kalbinizden :p
Herkes kendince haklı, işi bilen biri çok rahat bir şekilde freelancer olarak iyi paralar kazanabilir. İş verende kendini düşünüyor bir iş yeri çalıştırmak ülkemizde malesef kolay değil. Heleki bizim sektörümüzde.

Bir tarafta bakıldığında büyük şirketler ile yada para kazandıracak kişiler ile ciddi kazançlar ile çalışan ajanslar, bir tarafta da 50-100 TL için kendini paralayan ajanslar, başka bir tarafa döndüğünde ise wordpress kurup ben "webmaster'im" diye piyasada gezinen ve iş ile alakası olmayan kişiler.
Müşteri portföyleri açısından hiçbirinin birinden farkı yok, genel anlamda yapılan iş kalitesini anlayabilecek düzeyde bir piyasa oluşmadığı için ülkemizde bu mesleğinde hak ettiği değeri bulmadığı aşikar.
Birde işsizlik oranının bu kadar yüksek olduğunu düşünecek olursak verilen ücretin yüksek olmasa da normal sayılabilecek bir ücret olduğunu söyleyebilirim.

Bende firmamda çalıştırılmak üzere "serbest zamanlı" eleman ilanı veriyorum zaman zaman ve inanın söylediğiniz programların hepsini bildiğini iddia eden, benim gibi zavallı bir "internet amelesi" için bile gülünç seviyede bilgisi olan kişiler o kadar çokki, her 100 başvurudan 2 tanesinin bu işi hakkıyla yapabildiğini açıkca ifade edebilirim.

Bunun dışında bu olayların en güzel göstergesi forumda Ertürk isimli bir arkadaşla olan çalışmalarımız, eğer birbirimize yeterince zaman ayırabilirsek her ay aşağı yukarı o kadarlık bir işi "serbest zamanlı" olarak sunabiliyorum sadece ona. Aslında yaptığı işlerin kalitesine baktığımda şu an çalıştığı "Türk Telekom" saçma şirketinin hiçte ona göre olmadığını, onu körelttiğini düşünsemde piyasa şartları ve işlerin sağlıklı olmayışının özellikle bizim piyasanın abuk insanların elinde olması yüzünden kalk oradan gel ben sana hayal ettiğinden fazlasını verebilirim diyemiyorum. Oysa becerisi ve dürüstlüğü ile kaçırılmayacak birisi.

Ama bu ülkede iyi işleri ya üçkağıtçılar, ya arkasında adamı olan rüşvet yediriciler alıyor. Ülke gerçeklerinide unutmayın bence.

Sadece bir elemanım ay içerisinde çeşitli siteler için istediğim bağlantıları benim kontrolümde sağlıyor, yani kaba tabir ile sadece form dolduran bir elemanım bile var ve bu insana bile iş yaptırırken o kadar çile çekiyorumki bunuda bir ben biliyorum, birazda iş verenler açısından düşünülürse o işinde kolay olmadığı ap açık ortada.
Ayrıca bir elemanın firmaya aylık maliyeti 2000 TL'den aşağıda değildir.
 

helpersatan

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Kasım 2010
Mesajlar
51
Reaction score
1
Konum
istanbul
ureticy'nin sahibi iş teklif etti bana ayda 2 eticaret sitesi yap 3000 tl maaş dedi bizim piyasamaz en 1500 ve üzeri bunca bilgiyi boşuna öğrenmedik zaten :D
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst