İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

öğrenmek istiyorum...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar az çok html biliyorm ama daha fazlasını istiyorum ayrıca sadece html ile kalmayıp devamınıda istiyorum bunun için ayıraibliceğim zamanım var ama 0dan başlayıp kolay bir dille anlatan bi site bulamadım şimdiye kdr ya kitap satmaya çalışıyolar yada yazdığı dili bilmeyen insanlar ztn anlamıyo :p bana anlıyabilicğeim adresleri sıralarsanız çok mtlu olurm...

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
www.webdersleri.com da çocuklar için html diye bir bölüm var, gerçekten iyi bir başlangıç.. çocuklar için kelimesi sadece basit anlatımından dolayı.

B

besiktaslim

Misafir
vall açıkçası ben bir web sayfasını kaydedip satır satır silip ne işe yaradığını anlamaya çalışarak öğrendim bunuda deneyebilirsin karışık sayfaları alma ama html i en etkili öğrenme yolu bu bence...

kendin yaptığın için akılda kalıcı oluyor.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağolun arkadaşlar hala yeni sitelere ve yöntemlere açığım bunuda belirtiyim...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar php içinde bi kaç site verirseniz .ok mutlu olurum (ismini duymaktan başka hiç bişiy yapmadım... hiç bir bilgim yok...)

B

besiktaslim

Misafir
yabancı siteler
www.pscode.com : (seviyelere ayrılmış beginner den başlarsan etkili olur)

turk siteler
www.php.org.tr : Buda başlangıçtan itibaren güzel bilgiler içeriyor
www.phpkaynak.com : buda Akreplist in sitesiydi yanlış hatırlamıyorsam
www.hazirkod.com : Kodları incelemek istersen

bunları inceleyebilirsin ama bence önce html i bitir.
çünkü php genelde bu kodların arasına eklenerek kullanılıyor. birini ilerletmeden ötekine başlama bence kafan karışabilir...

M

malatyasporlu

Misafir
besiktaslim' Alıntı:
vall açıkçası ben bir web sayfasını kaydedip satır satır silip ne işe yaradığını anlamaya çalışarak öğrendim bunuda deneyebilirsin karışık sayfaları alma ama html i en etkili öğrenme yolu bu bence...

kendin yaptığın için akılda kalıcı oluyor.

inan eski webmasterlerin hepsi böyle öğrendi bende böyle öğrendim bizim zamanımızda web kursumu vardı bi mynet bi yahoo :) :) :)

ama cidden en iyi yöntemde budur... kodları takip edeceksin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.