İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Okul Fan sitesi hakkında yardım

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Okuduğum lise için bir web sitesi oluşturmayı düşünüyürum.Ama içerik olarak neler yapmam gerektiği konusunda bi fikrim yok. Sizlerden okuldakilerin ilgisini çekebilecek tarzda önerilerinizi bekliyorum.

kormantr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bak sana tavsiye ilk önce öğretmenlerin biyoğrafileri filan yaz sonra ödevler hocalar etkinlik fotoları filan :)

dreamx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bence okula fan sitesi yapma öğrencilerin takılabileceği dersleri le pek alakası olmayan okuldaki sorunları paylaşabileceğiniz zaman geçirebileceğiniz bir site yap. Yani benim içinmi geçerli bilmiyorum ama lise zamanımda okulumun fanı olmayı hiç istemezdim.

Sana Önerilerim:
-Forum
-Online Radyo
-Chat Ortamı
-Online oyunlar (Multiplayer özellikli olabilir sınıflar arası turnuva vs yapılabilir.)

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Bence okula fan sitesi yapma öğrencilerin takılabileceği dersleri le pek alakası olmayan okuldaki sorunları paylaşabileceğiniz zaman geçirebileceğiniz bir site yap. Yani benim içinmi geçerli bilmiyorum ama lise zamanımda okulumun fanı olmayı hiç istemezdim.

Sana Önerilerim:
-Forum
-Online Radyo
-Chat Ortamı
-Online oyunlar (Multiplayer özellikli olabilir sınıflar arası turnuva vs yapılabilir.)

Aslında bende böyle birşey düşünüyorum.Çünkü başkası yapsa okul fan sayfası bir kereden başka girmem :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.