olacağı buydu, deniz bitti galiba

N

NRT

Misafir
linkdefteri.com ne yani google bilgilerini yedeklemiyormuda 2 sene öncesine dönsün :))

varyemez

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar google tekrar eski haline geldi gereksiz ve spam siteler tekrar hak ettikleri yere gerilediler.Bizim düşen sitelerde eski yerlerine geldiler.4 günlük kabus sona erdi. Toor hala aynı şeyleri mi düşünüyorsun :) bence değiştir düşünceni..

KR@LKSK

0
Onaylı Üye
Üye
Kabus felan değil, biten birşey yokki.. hala kaliteli siteler yüksek tekil alıyor diğerleri dibe vuruyor :)

varyemez

0
Onaylı Üye
Üye
Kabus felan değil, biten birşey yokki.. hala kaliteli siteler yüksek tekil alıyor diğerleri dibe vuruyor :)

Düşen sitelere kalitesiz site demiştin o yüzden hatırlatmak istedim tekrar üst sıralara çıktı çoğu spamlarda 4 günlük yükselişin ardından dibi vurdu :)

KR@LKSK

0
Onaylı Üye
Üye
Düşen sitelere kalitesiz site demiştin o yüzden hatırlatmak istedim tekrar üst sıralara çıktı çoğu spamlarda 4 günlük yükselişin ardından dibi vurdu :)

Örnek 3-5 site verebilirmisin? extremeleriyle birlikte .. ben biraz bakındım pek rastlayamadım

varyemez

0
Onaylı Üye
Üye
Bununla ilgili bir konu daha var iyinette oraya bir kaç arkadaş extremelerini ekledi oradan da görebilirsin..

Monkeyman

0
Üye
Google web dünyasının tanrısıdır.İster inanın ister inanmayın.
Ve google doğru şeyler yapanları cennetine spam yapanları cehennemine atar.

3 sayfa yazı yazmaya ne gerek vardı ki :)

Shadows

0
Onaylı Üye
Üye
İnsanların yaptıkları emeklerine oturup uğraslarına haksızlık yapılırken hiç sesleri çıkmayanlara..

Spam yapıp alakasız şeylerde ilk sıralarda cıkıp hakedenlerden çalanlara....

Kapak olsun

pigeon

0
Onaylı Üye
Üye
neye, kime kapak anlamıyorum.. bir ben göremedim herhalde spam sitelere verilmiş olan cezayı!
gördüğüm hepsi yerinde duruyor.

pigeon

0
Onaylı Üye
Üye
Kötüleri düşünme sen iyi yap yeter.Hakettiğin yere mutlaka gelirsin!!
:) ya benimle bir alakası yok ama dedikleriniz gördüklerimle uyuşmuyor. kaldı ki spam hiçbir zaman google ın üzerinde durduğu bir konu olmamıştır.

Borte45

0
Onaylı Üye
Üye
Mywedding forumdan atılmış sanırım.İsabetli olmuş.

Geri