- Reaction score
- 3
Şimdi indexlenmiş baya
Şimdi indexlenmiş baya
eyvallah kardesim. sayyac kodunu da koydum sirf millet laf etmesin diye. burayada arama motorlarda yuzdelik oran ve aranan kelime kismini aldim buraya koyuyorum. ekte resim olarka ekledim.
SADECE ALICILAR YAZSIN LUTFEN. baltalama icin falan yada iyi niyetli olanlarda yeterince yazdi. artik sadece alicilar yazsin.
sen ver 50$'i ver siteyi al. ondan sonra girersin webalizer'e bakarsin nerden ne kadar kisi girmis nolmus diye. mudahil olmayayim demissin ama kac seferdir yaziyorsun.
bak madem oylesin, al siteyi bak. sana guvencim olsa sifrelerimi verir gir bak derdim. varsa admin gelsin veririm adminlerden birine sifrelerimi girsin webalizere baksin
senin turkcen yok galiba kardesim. sayyac kodunu ekledik. verilen toplandi. google da cikmiyor dedi millet. bende arama motorlarinda hangi kelime yuzde kac diye verileri ekledim. oku da oyle konus. bu yaptigin konu baltalamak degil de ne yani simdi. oku bi once konuyu sonra yaz
Konuyu açan arkadaş, sayyac.com veya onlinewebstat.com'a üye olup sayaç bilgilerini gösterirse sorun kalmaz diye düşünüyorum.