İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Savcılığa vermek neden bir şeyi değiştirmesin? Ceza verilmediğini, doyanın hiç bir şey olmadan kapandıgını bile düşünsek en azından orada bir veritabanı yaratır ve ileride daha ciddi kuralların ortaya çıkması sağlanır. Ayrıca kendi rızanla para vermek ne alaka? Sen gönlümden koptu diye para vermiyorsunki. Karşılığında bir ürün ya da hizmet almak için ödüyorsun o parayı.
Bence işin cahillik kısmını bir kez daha düşün.
11 yıldır bu sektörün içindeyim, sen belki 3 - 5 dolandırı gördün, ben milyonlarca gördüm ve şuana kadar hiç birine cezai işlem uygulandığını görmedik.
Uygulama gelince bilerek konuşun. İş olsun diye değil.
Sen direk mahkemeye veremezsin, tüketici haklarına ancak şikayette bulunabilirsin. Eee tüketici haklarına ne diye dilekçede bulunacaksın? Karşında vergi levhası olmayan hayali bir firma bulunuyor? Bu forumda bir kezde olsa bazıları bilerek konuşsa ne olur?
saf saf yazmışsın mikmono görende hukuk fakultesinden fırladında geldin imdada yetiştin sanacak.bilmediğin konularda kesin hükümler verme.... T.C Kanunlarına biraz saygı lütfen.bilişim suçları bölümünü bu devlet internet kafe olarak kullanmak içinmi açdı sanıyorsun??? ortada bir kabahat yada suç unsuru bir durum söz konusu ise bilinçli olmalı hiç vakit kaybetmeden gidip gerekli mercilere başvuracaksın ve onlar gerekeni yapacak.suçluyu suçsuzu sen ben değil TC Mahkemeleri karar verecek.
Evet Hukuk Fakültesi okuyorum. Zoruna mı gitti?