İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ön Muhasebe Elemanını Tarihe Karıştıran Program Morkasa

DeathAngel

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Ekim 2013
Mesajlar
538
Reaction score
1
Konum
Istanbul
Personel giderleri bir firmanın en önemli giderleri arasındadır. Hatta bazı firmaların en büyük sabit gideri personel maaşlarıdır. Firmanın diğer alacak ve giderlerini kayıt altına almak ise bir firma için elzemdir. Eskiler “kırtasiyesi olmayan firma büyüyemez” der.
Birçok firma alacak ve giderlerini kayıt altında tutmak için kullanımı uzmanlık gerektiren muhasebe programlarını tercih etmek ve bu programı kullanan bir uzman istihdam etmek zorundaydı. Ta ki Morkasa çıkana kadar.

Morkasa “eskiden dükkan sahiplerinin defterde tuttuğu muhasebeyi tutmak bu denli zor olmamalı” mantığı ile kodlanmış ve kullanıcılara sunulmuş bir programdır. Bilgisayar bilgisi Facebook ve Youtube kullanıcısı olmaktan ibaret olan biri tarafından bile çok rahat kullanılacak şekilde tasarlanmıştır.
Morkasa ile resmi ve gayri resmi tüm alacak ve ödemelerinizi, stok takibinizi, cari ve kredili satışlarınızı, iadelerinizi, kısacası muhasebeye dair herşeyi kolayca kayıt altına alıp muhasebeleştirebilirsiniz.
Morkasa; konumunuzdan bağımsız olarak internet erişimi olan her türlü cihazdan ulaşabileceğiniz bir Muhasebe Programıdır. Şirketinizden kilometrelerce uzakta olsanız dahi cep telefonunuzdan yada tabletinizden Morkasa’ya ulaşabilir; şirketinzin muhasebesel durmunu 24 saat takip edebilirsiniz.
Morkasa; 1 Mart 2022 tarihine kadar sabit fiyat garantili olup, herhangi bir sürpriz ödeme yapmanıza neden olmaz. Üstelik tüm kredi kartları ile 12 eşit taksitte satın alma işlemi yapabilirsiniz. Sabit fiyat garantisi ve makul ödeme şartları olan Muhasebe Programı Morkasa

Sosyal Medya Kullanımından Daha Basit Kullanımı Olan Muhasebe Programı
Her işletmenin tutması gereken ön muhasebe bazen içinden çıkılmaz hale gelebilir. Kimi firmalar bunun için personel istihdam edip excel programında boğuşurken, bazı firmalar bu iş için kodlanan pahalı yazılımları tercih eder. Üstelik bu yazılımların birçoğu oldukça karmaşıktır ve kullanmak için uzmanlık gerekmektedir.
Morkasa ise sosyal medya kullanacak kadar internet bilgisine sahip olan herkes tarafından kullanılabilecek şekilde tasarlanmış kapsamlı bir muhasebe programıdır. Bir firmanın kayıt altına alması gereken tüm alacak ve giderlerini kayıt altına alan, düzenli ve tek seferlik alacak ve ödemelerini takip eden Morkasa’ya internet erişimi olan her yerden, internete bağlanabilen tüm telefon, tablet ve bilgisayarlarla ulaşabilmek mümkündür.

Tüm bilgilerinizi internet ortamında en ileri güvenlik teknolojileri ile saklayan Morkasa Muhasebe Programı’nı kullanmak için ekstra bir personel istihdam etmek zorunda değilsiniz. Üstelik yılın 365 günü, günün 24 saati veri girişi yapabilir ve firmanınızın muhasebesel durumunu inceleyebilirsiniz.
Hastalanmayan, yıllık izin istemeyen, mesai kavramı olmayan, sorun çıkramayan ve 2022 yılına kadar sabit fiyat garantisi olan yeni yüzyılın muhasebe personeli Morkasa’yı 1 ay boyunca ücretsiz deneyebilir, memnun kalmanız halinde satınalabilirsiniz. Üstelik sahip olduğunuz tüm kredi kartlarına 12 eşit taksitte ödeme yapma avantajı ile.
“Ben kullanabilir miyim?” diye düşünmeyin. Morkasa’yı kullanmak neredeyse sosyal medya kullanmaktan daha basit. Ücretsiz deneyin ve bu kolaylığı siz de farkedin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst