Onaylı Hosting Satıcısı

0
Onaylı Üye
Üye
- Y.Sağlayıcı Belgesine
- Vergi Levhasına
- Uzun süredir bu işi yapan ve kendini kanıtlayan

Firma/lar Onaylı Hosting Satıcısı ünvanı almalıdır diye düşünüyorum.

T
trgy
Misafir
Zaten burada belgesiz satış yasak. O yüzden böyle birşey yapmakla ne elde edilir pek bir fikir gelmedi aklıma.

0
Onaylı Üye
Üye
Belgeden kasıt nedir ?

Vergi Levhasımı ? Yoksa Yer Sağlayıcımı ?

0
Onaylı Üye
Yer sağlayıcı faaliyet belgesi

0
Onaylı Üye
Üye
Yanlış anlamayın ama onu herkese veriyorlar.

Ben bu 3 özelliğede sahip firmaları kast etmistim. O belgeyi almakta ne var ki ?

0
Onaylı Üye
Üye
bende öyle biliyorum yer sağlayıcı belgesini önüne gelen alabiliyor..

0
Onaylı Üye
Üye
Zaten vergi levhası olmadan yani firma olmadan her ürünün satışı yasak. Devlet bu tür bir iç tutarsızlığı nasıl yapıyor anlamıyorum. Elindeki alakasız tüzel ya da kişisel kimlikle yer sağlayıcısı belgesi veriliyor. Halbukü bu belgeyi iş tanımında sadece bilişim hizmetleri olan firmalara verseler bu karışıklık bitecek. Zaten aynı yer sağlayıcı belgesi ile birden çok kişinin farklı alan adları ile satış yapması da cabası.

Ama kişisel fikrim, iyinet gibi bir forumun bu tür sınıflandırmalarla uğraşmasının zor olması. Onaylı hosting firması denilen bir firma 3 ay sonra batar ve pasif duruma düşerse bunun sorumluluğu foruma ait olur. Her firmayı durmadan kontrol etmek ve aktif - pasif durumu sorgulamak lazım, bu çok zor.

0
Onaylı Üye
Üye
Bu işi zaten ciddi yapmayacak birisi faaliyet belgesini almaz bu da bir gerçektir. Faaliyet belgesini almaya zaman ayıran birisi zaten bu işi yapmaya isteklidir. Zaten bakarsak piyasada fiyatı en çok düşüren firmalardan birkaçı isim vermek istemiyorum sizin dediğiniz kıstaslara uyan firmalar ve bu firmalarla ilgili şikayet konuları da almış başını gidiyor ama hiç umursamıyor.

Geri