İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Onbux ile para kazanın

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Scama düştü galiba, ödeme alamayanların şikayeti ile dolu kendi forumları. Tükçe bölümüne girip bakabilirsiniz.

Acaba en son ne zaman ödeme aldınız, ödeme kanıtıda sunsaydınız keşke konunuzda, şayet sizden önce 20-30defa daha tanıtıldı bu site, arama yapmadan açmışsınız ve ödeme kanıtsız...

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
Scama düştü galiba, ödeme alamayanların şikayeti ile dolu kendi forumları. Tükçe bölümüne girip bakabilirsiniz.

Acaba en son ne zaman ödeme aldınız, ödeme kanıtıda sunsaydınız keşke konunuzda, şayet sizden önce 20-30defa daha tanıtıldı bu site, arama yapmadan açmışsınız ve ödeme kanıtsız...

Katılıyorum..
Sırf ref üye kazanmak için en ciddi ve önemli forumları bile bu tür konularla kirletiyorlar..
Ptc sitelerinden oraya buraya link bırakmakla iyi bir miktar kazanamazsınız, sermayeniz olmalı ve riski göze alabilecek cesaretiniz, ancak bu şekilde gerçekten para kazanabilirsiniz..

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Ben sermayesiz kazandım. Ek iş olarak görmiceksiniz dolar değil cent kazanılıyor. Günde 1.5$ seviyesine ulaşmıştım ki, sonra komple bıraktım, değmiyor harcadığınız zamana, hitli blog sitem ile, 20 kadar ptc sitesindeki hesabım satılık. Onbuxda da 35-40 kadar ref üyem var, ama bilmiyorum ödeme yapıyor mu site. Yatırım yapanların çoğu batıyor, riskli iş.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
ben onbuxta golden üyeyim. 110 civarı bir şey harcadım. 189 küsür aldım. şu an paypal ödemelerinde sıkıntı var. onun dışında alertpayleri sorunsuz ödüyor.

X

Xman

Misafir
Vakti bol olanların harçlığını çıkarabileceği bir sistem denebilir o zaman.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Onbuxa günde 5dk ayırsanız yeter, ama 1 tane ptc sitesi yok, birsürü var, ve çok sık scama düşüyorlar, takip ederseniz ama para var.

sncdnc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşlar sitede yeni sayılırım 130 dolar yatırım yapmıştım bir referans kiralamak içinde içindeki paradan harcadım kazancım iyi giderken paypal ödemesi durdu bekliyoruz. Ama ödemeler yapılmaya başladığı an iyi para gelecek günlük 5-6 civarı kazanıyorum zaten ödeme kanıtı değil ama hesap resmin linkini veriyorum.

http://internetteparakazanma.org/kategori/tiklama-basina-para-odeyen-sistemler

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Sonuçta ödeme yapmıyorlar, bence ödeme alana kadar bekleseydiniz, akıbeti belli olmayan bir siteyi tanıtmanız doğru değil. Benimde günde 0.5$ civarı kazandığım bir onbux hesabım vardı ama son 1-2 aydır uğraşmıyorum, rent reflerim silinmiş, bkiyedeki paradanda götürmüşler tabi giderken, 1$ civarı bir para kalmış hesapta.

sncdnc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Umarım dediğin gibi çıkmaz şuan gold üye olmayı tavsiye etmiyorum zaten eğer site scama düşerse 130 dolar yatırım ve bir bunca emek boşa gider hayırlısı olsun bekleyip görecez :)

sncdnc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
kesinlikle Arkadaşlar konuyu editliyorum zaten Allah Belasını Versin Onbuxun :peh:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.