İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

One M9 Ne Zaman Türkiye’de?

Teknolopi

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Mayıs 2014
Mesajlar
318
Reaction score
0
Her yıl düzenli olarak düzenlenen Mobile World Congress(Mobil Dünya Kongresi)’in bu yıl düzenlenen etkinliği MWC 2015 geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Barcelona’da düzenlenen etkinlikte Samsung Galaxy S6 ve Samsung Galaxy S6 Edge gibi büyük cihazlar da tanıtıldı.

Tanıtılan cihazlardan biri de HTC’nin yeni amiral gemisi One M9 oldu. Peki yüksek donanımlı özellikleri sayesinde HTC’nin rakipleriyle yarışına son hız devam etmesini sağlayacak olan HTC One M9 ne zaman Türkiye’ye gelecek? One M9’a sahip olmak için ne kadar bekleyeceğiz?

htc-one-bloom-3-intro-1414504736.jpg


Teknoloji markaları için en önemli etkinliklerden biri olan MWC 2015 bu yıl da yüksek donanım özelliklerine sahip iddialı telefonları ağırladı. Barcelona’da düzenlenen etkinlikte, bu yüksek donanımlı telefonlar arasında HTC’nin yeni amiral gemisi One M9 da yer alıyordu. Teknik özellikleriyle büyük bir heyecan yaratan One M9, çok yakın süre içerisinde ülkemize gelecek gibi duruyor. Bugün gelen bilgiler, teknoloji severleri bu konuda oldukça sevindirdi.

htc-one-m9-1-1024x541.jpg


Kısaca HTC One M9’u anlatmak gerekirse şu cümleleri kurmak doğru olacaktır. HTC, One ailesinin ödüllü tek parça metal tasarımını One M9’da da kullanmayı seçti ve bu tasarımı yüksek donanım özellikleriyle destekledi. Cihazın 20 Megapiksellik arka kamerası ve 4 Ultrapiksellik ön kamerası ile yüksek kalitede görüntü elde etmek çocuk oyuncağı olacak.

Yenilenmiş arayüzü ile daha hızlı olması beklenen HTC One M9’un Türkiye satış tarihi Vodafone tarafından açıklandı. Merakla beklenen HTC One M9, 31 Mart’ta Türkiye’de satışa sunulacak. Şimdilik HTC’nin yüksek donanımlı yeni amiral gemisini en erken Vodafone’un getireceği görünüyor. Diğer operatörlerin cihazı ne zaman getireceği ise merak konusu.

Kaynak: One M9 Ne Zaman Türkiye’de?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst