İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Önemli bir konu

LoNeLY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba;

Adım Bilal. 18 yaşımdayım ve 5 senedir bilgisayar kullanıcısıyım. Şuanda bilgisayar teknikeriyim. Acemi olarak siteler yapmakta ve acemi olarak birkaç programlama dili bilmekteyim. Bir süredir vBulletin , joomla gibi hazır cms sistemlerini kullanıyorum. Ama bir yerden sonra hiç kendimi geliştiremediğimi anladım. Sizlere bir sorum olucak.

Geleceği olan bir programlama dili öğrenip 0 dan sitelermi yazmak daha iyi yoksa hazır cms sistemleri kullanmakmı? Hazır yazılmış sistemleri yazabilecek konuma gelene kadar kaç fırın ekmek yemek lazım Allah biliyor. Ama hazır sistemlerde müşteri siteyi istediği zaman 1 gün içinde yapabiliyosunuz. 2 arada bi derede kaldım lütfen yardımcı olun herkes başka birşey söylüyor.
Eğer programlama öğren kendi işini kendin gör diyorsanız. Asp.net mi Asp mi yoksa Php mi?

(Eğer konunun yeri burası değilse kusura bakmayın mod arkadaşlar ilgili bölüme taşısınlar.)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bu konu senin yapabilirliğin ile alakalı, bir sene sonra buna daha kolay cevap verebileceğini düşünüyorum.

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben php ögren diyorum. php+mysql de herşeyi kullanabiliyorsun.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
.NET iş piyasasında tercih ediliyor.
Bunu yanında PHP öğrenmek de zor olmaz.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
php + mysql + 3 sene = bahsettiğin fırın ekmekler midende

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
sana bir abi tavsiyesi, bunlara başlamadan önce spy nedir nasıl bulaşır bunları öğrenmişsindir umarım ANLADIN SEN ONU ayrıca burası başka forumlara benzemez en ufak iftirada atıverirler adamı dikkatli ol.!
konuya gelince benim sana tavsiyem asp ve php ikisinin üzerinde de 1 sene çalış hangisinin kullanımına daha yatkın olduğunu hissedersen kendini onun üzerinde yoğunlaştır

sana karşı ilk intibam pek iyi olmadı ama aramıza hoş geldin

LoNeLY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
r10 daki o arkadaş ben değilim ben

http://www.r10.net/members/lonely.html :9

mjturkiyedeki kişi benim ama cyber falan böle sitelere girmiyorum. spy olayına açıklık gelsin.
amacım sadece fikir danışmak yalnış anlaşılmasın .

önerileriniz için teşekkür ederim.. hayırlı bayramlar..

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
.NET öğren sadece internet için kullanmazsın ama hemen herşeyi öğrenicem diye kasma çabuk sıkılırsın sonra..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.