İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ONEMLI okunmasi gerek

N

nsbil

Misafir
merhabalar.

simdiki yazacagim sadece tahmine dayalidir. yanilmissamda simdiden herkezden ozur diliyorum.

http://www.nasbil.com.tr/ bu siteye bir girip kurcalayin. iyice inceledikten sorna kendinize su soruyu sorun. acaba yine bir BURAK BAYSAN bombasimi, yoksa ona ozenen birilerimi var ? evet bu site google reklamlarindada cikiyor. bence iyice bir arastirmak lazim. simdiden herkeze tesekkurler.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

mesajınızı bence tekrar bir inceleyin.

incelerken şu ihtimalleri de hesaba katın lütfen:

-bu nasbil.com.tr sizin siteniz ya da bu eleştiriyi sizin siteniz için başka birisi yapıyor.
-siz bu eleştiri ya da fikri görmüyorsunuz çünkü iyinet.com a üye değilsiniz.
-yapılan eleştiri gerçeği yansıtmıyor. Yani tahmin yanlış.

Yukarıdaki ihtimal de tıpkı mesajınızda belirttiğiniz gibi ihtimaldir.
Yani mesajınız eğer kaydadeğer bir deliliniz bulunmuyorsa burada bulunan tüm weebmasterların diğerlerine karşı öne sürebileceği cinstendir.

lütfen mesajınızı gözden geçirin ve bir takım bilgiler ekleyebiliyorsanız ekleyin...

Saygılar...

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Merhaba,

Burak Baysan ile bir ilişkileri olduğunu zannetmiyorum. Burak Baysan Diyarbakırda ancak şüphelenmek doğal çünkü Burak Baysan İzHost, OmnisTürk, Vargonen, Progen gibi bilinen şirketlerin tasarımlarını hep çalmıştı. Nasbil.com.tr ile Sistemnet.com.tr'den çalmış.

Nasbil bence beş para etmez bi yer olarak gözüküyor.

B

besiktaslim

Misafir
gerçektende zaten com.tr enazından firma görünümünde ...
tabiki dediğin gibi bir ihtimal var amaşahsen ReferXchange haklı benim arkamdan konuşulmasını istemezdim sonuçta.
neyse siteye bakmadım gerçi nedir ne değildir. ama yargısız infazda olmasın. sahibi bu forumda takılsaydı ozaman olurdu enazından cevap verebilirdi ve ihtimalleri değerlendirebilirdik :).

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence Burak Baysan bombası olabilir ; Çünkü Yeni bir Dedicated sitesi açıyormuş diye duydum . Dedicated makine satışlarına başlıcakmış diye okudum . Yalnız Şimdi şu ihtimal var ;
Burak Baysan olsaydı ; Şu an sitede geçerli olan fiyatların yarısına satardı. Nasıl Xeon 3 1024 DDr ram 120 Gb harddiski 1mbit 1 sene önce 100$ 'a satıyorsa :=)
Son olarak dikkatimi çeken nokta nasbil'de -Portföy- Kısmı Burak Baysan hep referanslarını bu şekilde veriyor ; Yani pek az Turk Hosting Sitesinde rastlanıyor Portfoy diye bir şeye genelde Referans kullanılıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.