İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azkader

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bir önerim daha olçak mesela şü bölümda bilmem kaç kişi vardiye yaziyor o bölümün sonunuda konü bölümünün içine girdigimiz zaman şüşü üyeler var veya kuşar misafir üye var yazsa güzel olur bence

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Öneri sunmadan önce Türkçe yazı yazmayı öğrenmeniz daha doğru olur kanaatindeyim. Ne dediğinizden pek birşey anlaşılmıyor.

Hatta tekrar okudum, hiç birşey anlaşılmıyormuş :)

azkader

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öneri sunmadan önce Türkçe yazı yazmayı öğrenmeniz daha doğru olur kanaatindeyim. Ne dediğinizden pek birşey anlaşılmıyor.

Hatta tekrar okudum, hiç birşey anlaşılmıyormuş :)

o benim yazimda degide senini kafanda olan sorun birader ben yabanci yazi yazmiyomki anlamayasin valla ben düzgün yaziyorum o seinin kafa yapin hayvn adi vermek istemiyorum ama trene bakan bir hayvan var bunu demek geldi içimdne bu yaziyi anlamadiysan nediyim

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
o benim yazimda degide senini kafanda olan sorun birader ben yabanci yazi yazmiyomki anlamayasin valla ben düzgün yaziyorum o seinin kafa yapin hayvn adi vermek istemiyorum ama trene bakan bir hayvan var bunu demek geldi içimdne bu yaziyi anlamadiysan nediyim

Trene bakan hayvanlarla olan ilişkilerinde sana mutluluklar dilerim çocuk. Fazla ileri gidip, 20 yaşında dağa kaldırıldı diye manşet olma.

SanaLCocuK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu arkadaşın bütün mesajlarında Türkçe'yi katlekmektedir.Bu forumun dili Türkçe'dir.Lütfen Türkçemizi düzgün kullanalım !

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Düzgün Türkçe ve daha anlaşılır şekilde, kişilere hakaret düzeyinde mesajlar atmadan tekrar konu açınız.

Gerekli uyarılar gönderilmiş olup tekrarlanması halinde gerekli işlem yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.