Merhabalar. Cok uzun zamandan beri forumu takip ediyorum ancak bugune uye olma ihtiyaci hissettim. 97 yilindan beri internette varligimi surduruyorum. Klavye Script adi altinda bir scriptim var belki duymussunuzdur. Bir zamanlar (cj.com click zamanlari) klavye script sayesinde 2000-2002 yillari arasinda hilesiz hurdasiz az ekmek yemedim. (aylik 500 - 1200 $ arasi). Ancak son zamanlarda goruyorum ki internet uzerinden para kazanmak gercekten cok zor hale gelmis. Bahsi gecen scriptin bana kazandirdigi ortalama 5000 unique hitli bir gate sistemi var. Ve bu sistemi su zamana kadar hic bir sekilde verimli kullanamadim. Hayat artik bir sekilde duzene girdigi icin bosa kurek cekmek istemiyorum ve bu hiti sabitlestirip maddi acidan kar saglamak istiyorum. 1-2 projem var. Forumda gordugum kadariyla hemen hemen tum muhabbetler sedo ve adsense uzerine donuyor. Adsense, basvurumu Dmoz dizinde yer almama ragmen "Sohbet Sitesi" gerekcesiyle kabul etmedi. Sedo icin ise satacak bir olayim yok. Bende gozu karattim ve gercekten kazanabilecegim kaliteli hit yakalayabilecegim bir yapi insa etmeye karar verdim. Aklimdaki projeleri maddi getiri olasiligina gore degerlendirmenizi rica ediyorum. Programatik olarak herhangi bir sikintim yok. Tum uygulamalari ben yazacagim.
1- Okubeni.com - blog, amator yazarlarin ucretsiz yayinlanacak yazilari ya da komik yazilar arsivi
2- Soruyorum.org - Online coktan secmeli ve canli bilgi yarismasi.
3- Ismini henuz bulamadim - Turkce dating sistemi.
Bu forumu iyice incelemeden once 3. ihtimale cok guveniyordum ancak tecrubeli arkadaslarin yazilarindan okudugum kadariyla dating sistemi ile para kazanmak gercekten zor ismis. Soruyorum.org ya da Okubeni.com ile kaliteli hit cekebilecegimi ve maddi acidan fayda saglayabileceklerini dusunuyorum. Bu konu hakkindaki dusuncelerinizi paylasirsaniz gercekten cok mutlu olurum.
Saygilar.
1- Okubeni.com - blog, amator yazarlarin ucretsiz yayinlanacak yazilari ya da komik yazilar arsivi
2- Soruyorum.org - Online coktan secmeli ve canli bilgi yarismasi.
3- Ismini henuz bulamadim - Turkce dating sistemi.
Bu forumu iyice incelemeden once 3. ihtimale cok guveniyordum ancak tecrubeli arkadaslarin yazilarindan okudugum kadariyla dating sistemi ile para kazanmak gercekten zor ismis. Soruyorum.org ya da Okubeni.com ile kaliteli hit cekebilecegimi ve maddi acidan fayda saglayabileceklerini dusunuyorum. Bu konu hakkindaki dusuncelerinizi paylasirsaniz gercekten cok mutlu olurum.
Saygilar.